reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hejka, mam pytanie do dziewczyn które są w 5 tygodniu, czy byłyście już o lekarza, widziałyście maleństwo? zastanawiam się czy iśc w pt, będę wtedy w 5 tyg i 3 dniach :p czy będzie już coś widac? Buzia!

reklama
Agus_86: myślę,że możesz już spokojnie iść do lekarza. Jak ja poszłam było 5 tygodni i jakieś 2 dni czyli 3 dni temu i było widać. :) dostała wydruk z usg mojej malutkiej fasolki !

Tak się zastanawiałam czy będę miała czas na pisanie...
ale się dopisuję. Testu nie robiłam tylko, krew bo, za chińskiego boga nie pamiętam dokładnej daty ostatniej @...więc termin na 100% kwiecień tylko pytanie czy bliżej końca czy bliżej środka..ok 6 tydzień...full zasadzkas :-) w czwartek do gina, Pijecie kawe ??? bo chodze nie przytomna a musze pracować i normalnie sie boję...jak ja przeżyłam pierwsza ciąże to ja nie wiem :|

Witam Smile_ :-) Również gratuluje !
Dla mnie to zaskoczenie hehe taka po urlopowa niespodzianka...
Trochę sie nam sytuacja komplikuje na ten 2013 bo jeden szpital zdaje sie odpadnie...będziemy miały 3 do wyboru. Chociaż nie znosząc obcych miejsc będę celować w Kamińskiego

Agus86 ja byłam w 6 tyg i 2 dn wg miesiaczki a okazało sie wg USG ze to 5 tydz i 4 dz. Było widac fasolke a raczej ziarnko ryżu :) ale co do bijącego serduszka lekarz nie był pewny i nast USG mam 28 sierpnia. Bedzie to juz 8 i pól tyg wiec myśle ze zobacze moje serduszko wymarzone :)

To ja również się przywitam :-) II kreseczki wyszły dziś rano (8 dni po spodziewanej @). Jest to moja pierwsza ciąża. Wyszło nam w pierwszym cyklu starania ;-)

Termin wg ostatniej miesiączki 13 kwiecień.

Smile_ no właśnie kliniki nam chyba odpadną...no chyba że zdążymy :-) kurcze moja ginka wyjechała do anglii :-( nie wyobrażam sobie porodu bez niej. ide do med-feminy ale tam ekipa z borowskiej...ide tam bo gdzieś muszę :/ a maja dobry sprzęt :-) a mam zboczenie i do faceta nie lubie hahahahah staram i głupiam :-)

reklama
Witam dwie nowe zafasolkowane Mamusie i serdecznie gratuluję! :-):-)

Ja byłam na wizycie i USG w 5 tydz i 1 dzień i nie było jeszcze widac zarodka tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy :sorry: Wszystko zależy od sprzetu i pewnie lekarza.

Do góry