reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

HejPhel - trzeba wierzyc ze rehabilitacja pomoze :-)Zozolka - nie martw sie my sie smiejemy ze mania do chrztu pojdzie :-DJa jak widze ze malaa ma problem z twarda kupka daje jablko - najczęściej sok sa tez soki i deserki ze sliwki powinno pomoc... Niestety marchew tak dziala wiec warto przeplatac ja jablkiemU nas dzis spokojny dzien dluugi spacer i radosc z dostepu do wozkowni nie musze wlec wozka na trzecie pietro...No i wyglada ze lepiej z jedzeniem kupilam miseczke ufo z podgrzewaczem :-) smieszna ale skuteczna...

reklama
hej dziewczyny,
dawno nie pisałam, nie było kiedy, ale podczytuje was co kilka dni:) nasz Franek tez silny chłopak, weszliśmy juz w ciuszki 74, mały waży 7200kg. bylismy znowu w szpitalu kilka dni, załapał angine, ale juz jest ok, meczyliśmy sie, praktycznie cały czas na rekach był a i tak płakał. tez w gondoli sie nie miescimy wiec wózek spacerowy poszedł w ruch, franio wydaje sie byc zadowolony bo i usnie bez problemu i zabawia sie wiszacymi zabawkami w spacerówce, oczywiscie jezdzi w niej na płasko. w czwartek mamy szczepienie, az sie boje znowu płaczu
smile- super ze wasz franek tez dzielny chłopak, nas znowu czekaja kontrole na poczatku wrzesnia, neurolog we wrocławiu i badanie słuchu w poznaniu
zozzolka- na naszego szkraba też działa sok jabłkowy na zatwardzenia, albo gruszka ze słoiczka hippa

zozzolka-ze chrzcianmi nie ma sie co spieszyc,u nas Alan byl ochrzczony dopiero ja mial 8 miesiecy:) dla mnie to nie ma reguly my chcemy miec to z glowy nie lubie jakosc takich imprez ..:)

Rozmawialam dzis z P.rehabilitantka i powiedziala ze raczej Marceli nie wyglada na dziecko z PMD choc zdarzaja sie przypadki ze dopiero to widac po dziecku ktore skonczylo rok ,no ale jak narazie zwalamy na wielkosc mojego klocuszka:p bo malutki sie nie urodzil hehehe:)juz porzebil 8kg:-D:szok:

chciałam się wyżalić
chwila nieuwagi i Gośka opitoliła sobie włosy:szok:
jest teraz na etapie fascynacji nożyczkami, ciągle coś wycina... ale włosy????
jutro fryzjer, może jakoś uratuje sytuacje, ale chyba będzie cięcie na chłopaka...
w sobotę wesele, a w poniedziałek - przedszkole:baffled:

nożyczki skonfiskowane - do odwołania:dry:

anila co za cudo zakupiłas odrazu zagladnełam do wójka google co to i jak sie to woda napełnia i nie wyleje sie dziecko sie nie poparzy? idzie zima i by sie zdało bo naprawde szybko stygnie to jedzonko na talezu ale nie wiedziałam ze takie cos jest :shocked2:
Nef ale numer dobrze ze tylko tak sie skonczyło włosy odrosna

dzieki kobitki za pocieszenie ze ja nie ostatnia u nas niestety tez kwestia dogadania kto chrzesny i temat burzliwy wrrrrrr
zagladałąm za ubrankami i niestety im wiekszy rozmiar to wybur niestety zaden a my rozmiar 74 juz nosimy 68 tak na styk

Ostatnia edycja:
ha ha ha Nef wzmocnią się najwyżej włosy :-) będzie dobrze. Grzywkę zaatakowała ??

JA Michałowi do 3 roku życia sama podcinałam. Raz przy płaczu chciałam pokazać, że to przecież nie boli i dałam mu nożyczki i pokazałam gdzie może mi ciutkę przyciąć ha ha ha to był błąd :p nie ufaj dziecku z nożyczkami w ręce buhahahah

Olek dostał od mojej bratowej książeczkę do czytani a"Jest tam Kto ?" no po prostu szaleństwo ha ha :-) Jest tam kto? - Tidholm Anna-Clara za 18,49 zł | Książki empik.com

kurka wodna ...Anka ?? TO Ty intruza "polecałaś" ?? normalnie uduszę ha ha odczepić się nie mogłam od książki. totalnie niewyspana jestem. A że czytam na telefonie to mam teraz głód bo sie ładuje. Spać poszłam bo bateria padła :-)

reklama
Witam się z rana,

Cameela witaj mam nadzieje , że szybko się wdrążysz i zadomowisz:-)
Pola miło Cię słyszeć ładnego kluska sobie uchowałaś:-)
Ptaszek trzymam kciuki, aby więcej się Was żadne choróbska nie imały:-D
Phelania szczerze Ci powiem po zdjęciach nie widać nic odbiegającego od normy, trzymam kciuki za Marcelka i jego zdrowie:-D

Ufff był by mi dziś młody z łóżka wykopyrtnął już wisiał głowa w dół i odpychał się nogami- teraz to już oczy do okoła głowy. Jadę dziś po karnisze do nowego mieszkania i muszę kupić sobie czarne klasyczne szpilki na nowy rok akademicki a od semestru letniego będę prowadzić zajęcia... głupie uczucie wracać w mury alma mater w odmiennej roli...

Do góry