reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

HejPhel - trzeba wierzyc ze rehabilitacja pomoze :-)Zozolka - nie martw sie my sie smiejemy ze mania do chrztu pojdzie :-DJa jak widze ze malaa ma problem z twarda kupka daje jablko - najczęściej sok sa tez soki i deserki ze sliwki powinno pomoc... Niestety marchew tak dziala wiec warto przeplatac ja jablkiemU nas dzis spokojny dzien dluugi spacer i radosc z dostepu do wozkowni nie musze wlec wozka na trzecie pietro...No i wyglada ze lepiej z jedzeniem kupilam miseczke ufo z podgrzewaczem :-) smieszna ale skuteczna...

reklama
hej dziewczyny,
dawno nie pisałam, nie było kiedy, ale podczytuje was co kilka dni:) nasz Franek tez silny chłopak, weszliśmy juz w ciuszki 74, mały waży 7200kg. bylismy znowu w szpitalu kilka dni, załapał angine, ale juz jest ok, meczyliśmy sie, praktycznie cały czas na rekach był a i tak płakał. tez w gondoli sie nie miescimy wiec wózek spacerowy poszedł w ruch, franio wydaje sie byc zadowolony bo i usnie bez problemu i zabawia sie wiszacymi zabawkami w spacerówce, oczywiscie jezdzi w niej na płasko. w czwartek mamy szczepienie, az sie boje znowu płaczu
smile- super ze wasz franek tez dzielny chłopak, nas znowu czekaja kontrole na poczatku wrzesnia, neurolog we wrocławiu i badanie słuchu w poznaniu
zozzolka- na naszego szkraba też działa sok jabłkowy na zatwardzenia, albo gruszka ze słoiczka hippa

zozzolka-ze chrzcianmi nie ma sie co spieszyc,u nas Alan byl ochrzczony dopiero ja mial 8 miesiecy:) dla mnie to nie ma reguly my chcemy miec to z glowy nie lubie jakosc takich imprez ..:)

Rozmawialam dzis z P.rehabilitantka i powiedziala ze raczej Marceli nie wyglada na dziecko z PMD choc zdarzaja sie przypadki ze dopiero to widac po dziecku ktore skonczylo rok ,no ale jak narazie zwalamy na wielkosc mojego klocuszka:p bo malutki sie nie urodzil hehehe:)juz porzebil 8kg:-D:szok:

chciałam się wyżalić
chwila nieuwagi i Gośka opitoliła sobie włosy:szok:
jest teraz na etapie fascynacji nożyczkami, ciągle coś wycina... ale włosy????
jutro fryzjer, może jakoś uratuje sytuacje, ale chyba będzie cięcie na chłopaka...
w sobotę wesele, a w poniedziałek - przedszkole:baffled:

nożyczki skonfiskowane - do odwołania:dry:

anila co za cudo zakupiłas odrazu zagladnełam do wójka google co to i jak sie to woda napełnia i nie wyleje sie dziecko sie nie poparzy? idzie zima i by sie zdało bo naprawde szybko stygnie to jedzonko na talezu ale nie wiedziałam ze takie cos jest :shocked2:
Nef ale numer dobrze ze tylko tak sie skonczyło włosy odrosna

dzieki kobitki za pocieszenie ze ja nie ostatnia u nas niestety tez kwestia dogadania kto chrzesny i temat burzliwy wrrrrrr
zagladałąm za ubrankami i niestety im wiekszy rozmiar to wybur niestety zaden a my rozmiar 74 juz nosimy 68 tak na styk

Ostatnia edycja:
ha ha ha Nef wzmocnią się najwyżej włosy :-) będzie dobrze. Grzywkę zaatakowała ??

JA Michałowi do 3 roku życia sama podcinałam. Raz przy płaczu chciałam pokazać, że to przecież nie boli i dałam mu nożyczki i pokazałam gdzie może mi ciutkę przyciąć ha ha ha to był błąd :p nie ufaj dziecku z nożyczkami w ręce buhahahah

Olek dostał od mojej bratowej książeczkę do czytani a"Jest tam Kto ?" no po prostu szaleństwo ha ha :-) Jest tam kto? - Tidholm Anna-Clara za 18,49 zł | Książki empik.com

kurka wodna ...Anka ?? TO Ty intruza "polecałaś" ?? normalnie uduszę ha ha odczepić się nie mogłam od książki. totalnie niewyspana jestem. A że czytam na telefonie to mam teraz głód bo sie ładuje. Spać poszłam bo bateria padła :-)

reklama
Witam się z rana,

Cameela witaj mam nadzieje , że szybko się wdrążysz i zadomowisz:-)
Pola miło Cię słyszeć ładnego kluska sobie uchowałaś:-)
Ptaszek trzymam kciuki, aby więcej się Was żadne choróbska nie imały:-D
Phelania szczerze Ci powiem po zdjęciach nie widać nic odbiegającego od normy, trzymam kciuki za Marcelka i jego zdrowie:-D

Ufff był by mi dziś młody z łóżka wykopyrtnął już wisiał głowa w dół i odpychał się nogami- teraz to już oczy do okoła głowy. Jadę dziś po karnisze do nowego mieszkania i muszę kupić sobie czarne klasyczne szpilki na nowy rok akademicki a od semestru letniego będę prowadzić zajęcia... głupie uczucie wracać w mury alma mater w odmiennej roli...

Do góry