) kreseczek ciąg dalszy
) pomyśleć ze za 9 miesięcy to będą prawdziwe małe słodkie bobaski
))))
Ella ja cala ciąż e z synkiem byłam na dupku, odstawilam w 36 tygodniu dopiero ( urodzilam tydzien pozniej
) ale nie mialam serkowatego zluzu, tylko taki przezjzusty raczej i rzadki, wrecz czasem się zastanawialam czy mi pęcherz nie nawala
) Ale moim zdaniem nie ma co przyrónywać bo to jest kwesta straaaasznie indywidualna, i moze byc rowniez powiązana z dietą
) ale skoro wczoraj bylo ok, to nie ma opcji, żeby dzis juz bylo nie ok. Może to po badaniu tak masz? poobserwuj się troszkę a jak Cie to będzie niepokoiło to skocz sobie do lekarza niech to zobaczy.
Jejku Dorotka heheh przez chwilę pomyslalam ze przez całą ciąże źle przyjmowalam lek
))) ale duphaston hest doustny, to fakt
) Kciuki za wizytkę
dziewczyny jakie Wy macie odczucia w podbrzuszu? jesli jakiekolwiek macie? bo ja pamietam, że w poprzednich ciążach mialam takie smeranie, wrecz czułam rozpulchnioną macicę, a teraz nie czuję i nic i tak sobie kminię jak to moze być u Was
Myślę również ze chyba najwyzszy czas stworzyć wątek kwietniówek u lekarza, ze zdjęciami z usg - jako jeden oczywiscie, zeby nam nie umykałay opowiesci dzewczyn z pierwszych i kolejnych wizyt.
Co do moczu to rano po calej nocy mam ciemny, ale w ciągu dnia jest niemal przezroczysty.