reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Lena kochanie tak bardzo mi przykro :-( Ale wierzę, że Wam się uda i będziecie się jeszcze w przyszłym roku cieszyć z maleństwa!!!!Szczerze Ci tego życzę!!!! Pozdrawiam serdecznie i odezwij się do nas czasem!!!

reklama
Myślę, że już wypłakałam to co miałam wypłakać i teraz staram się myśleć pozytywnie:tak:
Mam nadzieję, że następnym razem uda się nam już bez żadnych problemów.
Jak tylko cykl wróci do normalności to zaczynamy staranka:tak:
Jak do świąt nam się uda to będe przeszczęśliwa!

Jeszcze raz życzę wam szczęśliwych rozwiązań i zdrowych i silnych fasolek:tak:
Mam nadzieję, że w krótce do was zawitam i poinformuję was o II kreseczkach.

Lenka przytulam cię mocno...wiem co znaczy stracić maleństwo...kochana trzymaj się...
MeKlaudia ja robiłam 10DPO i miałam bladą ale dobrze widoczną kreseczkę (test o czułości 10ml)
Ja już po wizycie. Kropek ma 0.24cm:tak: Mam śliczne zdjęcia :) Termin mam na 12.04.2013r. Od dziś biorę luteinę podjęzykowo. Trochę jest gorzka ale jakoś to zniosę dla malucha:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś może jest z Warszawy i jest w stanie mi polecić dobre miejsce do zrobienia USG? Byłam dzis u lekarza, prywatnie dlatego nie dostałam skierowania na USG tylko dalej muszę iść prywatnie, a jak się okazało mam zagrożoną ciąże, dlatego strasznie zależy mi na czasie.

idź na targową tam jest dobre usg

Lena tak mi przykro ale dobrze ze z optymizmem patrzysz w przyszłość

ja od godziny 18 jestem senna i bym mogła iść spać a tu dziecko szaleje:tak: a i od wczoraj mi jest strasznie zimno

Ostatnia edycja:
Hej:)

Paulina wysłąłąm Ci PW :)

Lenka, kurde:/// tak strasznie liczyłam na to że jednak wszystko jest ok, pomimo tych plamień:/ bardzo mi przykro, na prawdę:( Ale tak jak mówisz, głowa do góry, i czekamy na pozytywne wieści od Ciebie.

Julianka to już taki jest duży bąbelek??? wow, gratulacje!!;))) Fajnie ze wszystko ok, bardzo się cieszę:)

Pscółka padłam ze śmiechu czytając jak przyjmowałaś tabletki:)))

Ja narzekałam na brak objawow, to dziś się odezwał ból brzucha:) no i tak sobie ćmi. Ale panika mnie bierze że zaraz dostanę wstręciuchę, i latam po pięćset razy sprawdzać czy przypadkiem nie przyszla:// myślałam że będę mniej panikowała jednak:)

Paulina polecam dr Gmyrka, bardzo dokładny lekarz.

Udało mi się trochę Was poczytać wstecz :-)

Lenka bardzo mi przykro :-( Trzymam kciuki by do świąt Wam się udało!
Julianka fajnie, że już widziałaś swoją kruszynkę, gratuluję.
Ewwe ja mam tak samo za każdym razem mam stresa.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kwietnióweczki 2013! :-)
Serdecznie Wam gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy, no co dla niektórych już 8 zostało :-D
Mama marcowo-kwietniowego Bartusia :happy:
Kwiecień piękny miesiąc :tak:;-)Więc życzę wszystkim, żeby do niego wytrwały! Nie wyłamywać się wcześniej:-p

Do góry