reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lena kochanie tak bardzo mi przykro :-( Ale wierzę, że Wam się uda i będziecie się jeszcze w przyszłym roku cieszyć z maleństwa!!!!Szczerze Ci tego życzę!!!! Pozdrawiam serdecznie i odezwij się do nas czasem!!!

reklama
Myślę, że już wypłakałam to co miałam wypłakać i teraz staram się myśleć pozytywnie:tak:
Mam nadzieję, że następnym razem uda się nam już bez żadnych problemów.
Jak tylko cykl wróci do normalności to zaczynamy staranka:tak:
Jak do świąt nam się uda to będe przeszczęśliwa!

Jeszcze raz życzę wam szczęśliwych rozwiązań i zdrowych i silnych fasolek:tak:
Mam nadzieję, że w krótce do was zawitam i poinformuję was o II kreseczkach.

Lenka przytulam cię mocno...wiem co znaczy stracić maleństwo...kochana trzymaj się...
MeKlaudia ja robiłam 10DPO i miałam bladą ale dobrze widoczną kreseczkę (test o czułości 10ml)
Ja już po wizycie. Kropek ma 0.24cm:tak: Mam śliczne zdjęcia :) Termin mam na 12.04.2013r. Od dziś biorę luteinę podjęzykowo. Trochę jest gorzka ale jakoś to zniosę dla malucha:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś może jest z Warszawy i jest w stanie mi polecić dobre miejsce do zrobienia USG? Byłam dzis u lekarza, prywatnie dlatego nie dostałam skierowania na USG tylko dalej muszę iść prywatnie, a jak się okazało mam zagrożoną ciąże, dlatego strasznie zależy mi na czasie.

idź na targową tam jest dobre usg

Lena tak mi przykro ale dobrze ze z optymizmem patrzysz w przyszłość

ja od godziny 18 jestem senna i bym mogła iść spać a tu dziecko szaleje:tak: a i od wczoraj mi jest strasznie zimno

Ostatnia edycja:
Hej:)

Paulina wysłąłąm Ci PW :)

Lenka, kurde:/// tak strasznie liczyłam na to że jednak wszystko jest ok, pomimo tych plamień:/ bardzo mi przykro, na prawdę:( Ale tak jak mówisz, głowa do góry, i czekamy na pozytywne wieści od Ciebie.

Julianka to już taki jest duży bąbelek??? wow, gratulacje!!;))) Fajnie ze wszystko ok, bardzo się cieszę:)

Pscółka padłam ze śmiechu czytając jak przyjmowałaś tabletki:)))

Ja narzekałam na brak objawow, to dziś się odezwał ból brzucha:) no i tak sobie ćmi. Ale panika mnie bierze że zaraz dostanę wstręciuchę, i latam po pięćset razy sprawdzać czy przypadkiem nie przyszla:// myślałam że będę mniej panikowała jednak:)

Paulina polecam dr Gmyrka, bardzo dokładny lekarz.

Udało mi się trochę Was poczytać wstecz :-)

Lenka bardzo mi przykro :-( Trzymam kciuki by do świąt Wam się udało!
Julianka fajnie, że już widziałaś swoją kruszynkę, gratuluję.
Ewwe ja mam tak samo za każdym razem mam stresa.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kwietnióweczki 2013! :-)
Serdecznie Wam gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy, no co dla niektórych już 8 zostało :-D
Mama marcowo-kwietniowego Bartusia :happy:
Kwiecień piękny miesiąc :tak:;-)Więc życzę wszystkim, żeby do niego wytrwały! Nie wyłamywać się wcześniej:-p

Do góry