reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Cześć :) widzę że dziewczyn przybywa to i ja się dołączę :) dwie kreski zobaczyłam już w zeszły poniedziałek ale jakoś bałam się dopisać wcześniej do kwietniówek żeby nie zapeszyć..niby człowiek przesądny nie jest ale jeśli chodzi o dzieci to wiadomo ;) ale Aguś mnie zmobilizowała a co :D z niektórymi kobitkami znam się ze staraczek a resztę mam nadzieję szybciutko poznać Pozdrawiam Was kwietnióweczki :)

reklama
Witam nowe kwietniówki :)
królewna my mamy taki piec, w którym codziennie trzeba rozpalać na nowo :-(
natalia ja stosowałam testy z allegro i to mój test sprzed kilku dni (robiony po południu) - 4t4d:

28435174.jpg

a 10DPO miałam już bladziutką kreseczkę widoczną :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Witam się i ja. termin 07.04.2012 dowiedziałam się nie dawno, chociaż podejrzewałam od dłuższego czasu. To moja pierwsza ciąża, muszę doczytać co na początku pisałyście i się włączę do rozmowy.

Witam nowe kwietnióweczki :-) i gratuluję, super, że robi się nas coraz więcej :tak:

natalia, ja kupowałam te allegrowe, ale w tych cyklach, w których w ciążę nie zaszłam, w tym cyklu, w którym się udało stwierdziłam, że nie zamawiam i jak będzie potzreba kupię w aptece i jak widać pomogło ;-):-D

qwa strasznie męczy mnie zgaga...w zeszłej ciąży też tak miałam i też od początku, pamiętam, że na początku jeszcze woda i mleko pomagało, ale pod koniec to już tylko sen na siedząco, bo inaczej nie mogłabym spać, ale cóż- wytrzymam i to :-)

Aguś gratulacje :) widzę że wiosna 2013 będzie szczęśliwa dla wielu dziewczyn ze staraczek

Ja co do dźwigania to od czasu do czasu pozwalam sobie dźwignąć młodego ale mu to bardzo jakiś czas temu ograniczyłam więc i nie domaga się tego dość często

Co do kawy dziewczyny to można pić do dwóch słabych kaw więc pijcie bo po co macie chodzić zdenerwowany i sflustrowane

A to moje dwie kreseczkihttps://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=488813&d=1344236760

Ostatnia edycja:
pięknusie kreseczki...ja jak zgram z telefonu jutro Wam wkleję (trzy testy, każdy z innego dnia cyklu)

pscółka, będę wklejała, napewno jak znajdę coś :tak:

dobrze kochane, lecę do łóżeczka, jakiś filmik obejrzeć i spać jutro odezwę się wieczorem, mam wizytę u gina o 14:00 (żeby mi USG zrobił, byłabym szczęśliwa), no i odbieram wyniki badań...kolorowych dziewczynki

Ostatnia edycja:
piękniusie macie kreseczki:))))

zonqa chyba robiłyśmy taki sam test:)

A to moje dwie kreseczki:)
blada w sumie no ale robiona jeszcze przed terminem miesiaczki - który nota bene mialam na dzisiaj:))

dsc01335x.jpg

( z allegrowych testow nie wklejam bo i tak byście ich nie zauwazyły :D )

reklama
Do góry