trudno opisac ten moj bol brzucha czasem czuje skurcz np. dzis.... a czasem takie klucie ... i delikatny bol...Ja Dorotko zupę ogórkowa zrobiłam bo M szleje za nią, a i ja na kwaśne teraz to...mmmmm ;-)
Upal u nas dziś niemiłosierny więc poza wizyta w klimatyzowanej galerii nie wybieram się nawet na plac zabaw poki co. Czuje się w miarę choć brzuszek trochę kłuje..
Dziewczyny- jakbyście opisały te wasze "bóle" brzucha???? Bo mnie gniecie albo kłuje...
roznie bywa z tym brzuchem mi dzis mega niedobrze po jedzeniu... zjadlam obiad i bylo mi niedobrze teraz zjadlam kolacje i to samo ...mam apetyt ale moj brzusio jakby nieakceptowal jedzonka dzis..
lena no duzo lekarzy sadzi ze wczesna ciaza zdarzyc sie moze ''slaba'' no to poronienie 'moze sie zdarzyc w piewrszych tyg... nic z tym nie robia. albo robia bardzo malo. ale badz dobrej mysli jeszcze nic nie jest potwierdzone!
tutaj w uk polozna zaklada ci teczke i wysyla na badania okolo 8 tyg. ciazy pierwsze usg chyba okolo 13 tyg. czyli tez we wczesniejszych tyg nie ma na co liczyc... nie znam tu nikomo kto krwawil w piewrszych tyg ciazy i nie wiem jak tu postepuja w tej kwestii...
pscolka dzieki za odpowiedz)) pierwsze slysze o takim uczuleniu...w sumie w przyszlosci majac juz trojke dzieci tez bym chciala byc uczulona..;-)
ale tak na powaznie ciesze sie bardzo ze wam sie udalo:*:*i nie stresuj sie skoro fasolka zamieszkala juz w twoim brzusiu to juz tak zostanie!!)
dotkas ale ci dobrze!..) zjadlabymbigosku, chyba upichce ktoregos dnia)
Ostatnia edycja: