reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Dzięki za porady :-) Boję się troszkę robić ten test jutro...że znowu nic nie wyjdzie... Ech... Teraz się zbieram do pracy. Zajrzę jutro i powiem jaki wynik :-) Miłego Dnia :-)

reklama
hej kochane,

EWA ślicznie dziękuję za życzenia :-)

Ella, super z tym USG, możesz już usłyszeć serduszko i nawet zobaczyć, ja z Amelcią usłyszałam i zobaczyłam w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży, więc...powodzenia :-) ja na wizytę idę w czwartek, wyniki dzisiejszych badań będą jutro, ale lekarz mój jest jutro na rano a badania będą koło południa, więc umówiłam się na czwartek i tym sposobem odbiorę wyniki i od razu zajrzę do niego, ciekawe, czy załapię się już na USG :tak:

ja po badaniach dojechałam, zjadłam śniadanie i zasnęłam, żeby Wam nie skłamać na 3 godziny :sorry: zaraz zjem zupkę i pewnie znów się buhnę spać, Ami dziś w przedszkolu, co prawda miałam porządek zrobić w domu, bo w przyszłym tygodniu moja Mamcia przyjeżdża na tydzień, ale chyba jutro poświęcę dzień na sprzątanie :tak:

miłego dnia wszystkim

Dorotka- Najlepszego!!! :-)
Ja dopiero zaczęłam 6-ty tydzień niestety więc raczej o tydzień za wcześnie żeby coś usłyszeć bo to będzie skończonych 5 tyg i 2dni więc raczej lipa, ale jak zobaczę pęcherzyk z zarodkiem w odpowiednim miejscu macicy to bede w pełni usatysfakcjonowana :-)

Poza tym u mnie niewiele. Nie poszłam dzis spac choć mnie kusi teraz, ale chce obejrzeć ten francuski filmik, który polecacie ;-) a potem kuzynka wpada z dziećmi więc raczej się nie kimnę... Dzis męcyz mnie niskie ciśnienie a kompletnie nie mam smaka na kawę:confused2:

ale fajnie ella
ja dopiero usg jakos w 13 t.c chyba... wiec jeszcze tyleeeeeeee czasu:))))

ja juz w domku posprzatalam wszystko oagrnelam:)))
fajnie ze tak mozecie sobie pospac ja z moim 3 latkiem nie mam jak:p od wrzesnia idzie na 3 godzinki dziennie do przedszkola wiec bede miala chociaz troszke czasu dla siebie :))dzis niewytrzymalam i powiedzialam mamie o mojej ciazy:) ale kazalam nierozpowiadac...;-)

a ja dzis sobie tak pomyslalam ze co ja bym zrobila gdyby okazalo sie ze bede miala blizniaki..:D haha

dotkasa tobie to dobrze:) ja mieszkam daleko od rodzicow wiec zadko kto u mnie bywa....

Ostatnia edycja:
Ella, to całkowicie jak ja, nie chce mi się nawet sięgać po kawę...najzabawniejsze jest to, że kawę zaczęłam pić w ostatnich miesiącach ciąży z Ami :sorry:, od kilku dni nie myślę nawet o kawie :tak: a skoro koniec 5-tego m-c to faktycznie może być za wcześnie...ja na wizycie będę w miała już skończony 6-ty tydzień i 1 dzień, więc mam nadzieję, że już usłyszę :-)

ladies, powiem Ci, że my się wyprowadziliśmy 3 lata temu z Wawy (całe życie mieszkaliśmy, żyliśmy, cała rodzina została), ale mieliśmy tak dosyć miasta, że kupiliśmy dom na wsi 70 km za Wawą, teraz mam spokój, ogromną działkę (3100 m) jeszcze niestety nie zagospodarowaną, ale taki teren to całe życie będę coś robić hehehe, spory dom (zapraszam jak masz wenę, może i u mnie byś ogarnęła??? ;-)) a co najważniejsze, ciszę, spokój i las za ogrodzeniem...jeden minus to to, że nie mamy tu nikogo bliskiego, bo my zupełnie nie z tych rejonów, nawet korzeni byśmy się nie doszukali, ale z drugiej strony dobrze, bo jak bym za blisko rodzinka była to też nie dobrze, a w sumie te 70 km to moment jazdy samochodem :-)

Ostatnia edycja:
Witam się jako kwietniówka 2013. Jestem już mamą Diany- majowej 2010. Jestem dopiero tydzień od spóźnionej miesiączki, ale już test potwierdził ciąże. Do lekarza wybieram się na początku września. Pozdrawiam Kwietnióweczki i inne mamy :)

reklama
Ella, to całkowicie jak ja, nie chce mi się nawet sięgać po kawę...najzabawniejsze jest to, że kawę zaczęłam pić w ostatnich miesiącach ciąży z Ami :sorry:, od kilku dni nie myślę nawet o kawie :tak: a skoro koniec 5-tego m-c to faktycznie może być za wcześnie...ja na wizycie będę w miała już skończony 6-ty tydzień i 1 dzień, więc mam nadzieję, że już usłyszę :-)

ladies, powiem Ci, że my się wyprowadziliśmy 3 lata temu z Wawy (całe życie mieszkaliśmy, żyliśmy, cała rodzina została), ale mieliśmy tak dosyć miasta, że kupiliśmy dom na wsi 70 km za Wawą, teraz mam spokój, ogromną działkę (3100 m) jeszcze niestety nie zagospodarowaną, ale taki teren to całe życie będę coś robić hehehe, spory dom (zapraszam jak masz wenę, może i u mnie byś ogarnęła??? ;-)) a co najważniejsze, ciszę, spokój i las za ogrodzeniem...jeden minus to to, że nie mamy tu nikogo bliskiego, bo my zupełnie nie z tych rejonów, nawet korzeni byśmy się nie doszukali, ale z drugiej strony dobrze, bo jak bym za blisko rodzinka była to też nie dobrze, a w sumie te 70 km to moment jazdy samochodem :-)

ale fajnie!!!:) naprawde ogromna dzialeczka!!mozna zrobic na niej co tylko sie chce!:tak:my mieszkalismy w Londynie i tez mielismy dosc tego glosnego miasta i drogiego...
przprowadzilismy sie niedawno do mniejszego miasta i naprawde jest lepiej!!:i ciszej i taniej-) w przyszlosci chcialabym zamieszkac gdzies blisko morza na jakiejs wiosce:-) ale narazie mam dosc przeprowadzek i tu zostajemy,tez nie mam tu nikogo bliskiego, kolezanek nawet nie mam wszystkie zostaly w Londynie :) ale jakos nie cierpie z tego powodu na placu zabaw zawsze sie z jakas mama pogada ,a i czasem ktos nas odwiedzi czy na odwrot:)
a nie boisz sie tego co bedzie jak zaczniesz rodzic co z twoja coreczka?mnie wlasnie troche przeraza ta mysl...:) ale mysle kogos sciagnac do mnie do domu z rodzinki pod koniec ciazy zebym byla spokojniejsza bo moj M wiadomo w pracy moze by

ja tez mialam byc majowa mamusia:) ale synka musialam wczesniej urodzic i pod koniec kwietnia juz byl
Witam nowa kwietniowa mamusia
j

Do góry