Wawka - bo ja sobie wymyśliłam Projekt, który ma na celu rozwój maluszków przez zabawę. Nigdzie czegoś takiego w internecie nie znalazłam, więc postanowilam zapelnić lukę. Projekt polega na zabawie z Malenstwem podług tematu. Projekt ma 10 etapów, każdy etap trwa tydzień i ma inny temat. I w związku z tym, że Projekt zaczął cieszyć się powodzenie, postanowilam z koleżanką, która mi pomaga, że zrobimy konkurs dla najbardziej kreatywnej mamy (bo zabawy wymyslasz sama, byle były oryginalne i chociaż luźno dotyczyły tematu, np. Wstążka, sznurek, sznurowadło - rozkminiasz temat i wymyślasz zabawy, bawisz się z Michalinką, robisz przy tym fotki, fotki wysyłasz na maila) My wybieramy najlepszą zabawę z dzieckiem i nagradzamy mamę.
Dość dobrze to napisałam? Zrozumiałe?
I powiem Wam, dziewczyny, że w życiu się nie spodziewałam, ze znajdziemy tylu sponsorów. Mamy okolo 30 nagród, przez co rozbudowałyśmy konkurs na nie tylko blogujące mamy. Ale w konkursie mogą wziąć udział mamy, które bloga nie posiadają, wystarczy popykać fotki danych zabaw wymyślonych i wysłać na maila. A jeszcze co do nagród - firmy, wydawnictwa, osoby produkujące handmade - mnóstwo tego. Wyd. Publikat przysłało mi już 10!!! pięknie wydanych książek, Zakamarki (jak ja kocham te wydania) 3 książeczki, Skarb Matki 6szt kosmetyków, Bozzolo fashion fundnęło bluzę za 130zł, i wiele innych firm i osób, które się dzielą swoimi produktami.
Się wygadałam, ale tym ostatnio żyję. I bardzo bym chciała, zeby wszystko się udało i wyszło. Ruszamy w poniedziałek.
To jest coś, co uwielbiam robić.
Dość dobrze to napisałam? Zrozumiałe?
I powiem Wam, dziewczyny, że w życiu się nie spodziewałam, ze znajdziemy tylu sponsorów. Mamy okolo 30 nagród, przez co rozbudowałyśmy konkurs na nie tylko blogujące mamy. Ale w konkursie mogą wziąć udział mamy, które bloga nie posiadają, wystarczy popykać fotki danych zabaw wymyślonych i wysłać na maila. A jeszcze co do nagród - firmy, wydawnictwa, osoby produkujące handmade - mnóstwo tego. Wyd. Publikat przysłało mi już 10!!! pięknie wydanych książek, Zakamarki (jak ja kocham te wydania) 3 książeczki, Skarb Matki 6szt kosmetyków, Bozzolo fashion fundnęło bluzę za 130zł, i wiele innych firm i osób, które się dzielą swoimi produktami.
Się wygadałam, ale tym ostatnio żyję. I bardzo bym chciała, zeby wszystko się udało i wyszło. Ruszamy w poniedziałek.
To jest coś, co uwielbiam robić.