reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dominiczka - widziałam w Biedronce te wafelki z Hippa (chyba pozostałość po promocji)

Pscółka - muszę spróbować, faktycznie. Z tym, że ja mleko praktycznie ciągle do kawy piłam, a były miesiące bez żadnych placków itp... Na razie eliminuję czekoladę, zobaczymy za tydzień, dwa, jak nic nie pomoże, to będę kombinować. Pocieszam się tym, że AZS przechodzi z wiekiem, a już na pewno natężenie maleje. ;)

Wiosna - ja kupiłam najpierw Hippa, potem zwykłe, i w sumie jeżeli chodzi o skład to w zwykłych jest tylko kleik(?) kukurydziany, a w Hippie proso, kukurydza, witamina B1 i może zawierać śladowe ilości orzeszkow ziemnych. Więc na mój rozum wydaje mi się, że te zwykłe są lepsze. Bo tylko ta kukurydza. :) ale nie wiem, czy dobrze rozumuję.

Dzisiaj moje dziecko pierwszy raz kontrolowało upadek z siadu na brzuszek. Wyciągnął skubaniec rączki i nie piz*ął glową w łóżko. ;) i w sumie to chciał zrobić, bo chciał sięgnąć smoczek. :)

Dziewczyny, w biszkoptach i herbatnikach też jest gluten, co nie? Mogę podanie 1 biszktopta traktować jako próba glutenowa? Czy wstrzymać się z dawaniem takich rzeczy, aż nam się okres "próbny" skonczy?

reklama
Dziewczyny. U nas dziś 7 miesięcy stuknęło :-D Jest co świętować. Dotarło do mnie, że ten czas to za szybko leci. Pędzę na miasto coś małej z tej okazji kupić.

Zrówka dla Miśki z tej okazji :-)

WEŹCIE mnie wyleczcie !!!!

znalazłam aukcję z takim pajacykiem który miał Michał ale większym. Pajacyk wydałam i jakoś do mnie nie wrócił z całą masą reszty ubranek :/ ten ktory znalazłam jest niby na 80 cm...na kup teraz 20 zł aukcja zaczyna sie od 14,50 :/ z przesyłka 30 zł więc żadna okazja. ALE MNIE MĘCZY :-( [106418]kop41.jpg ten z aukcji wygląda prawie tak samo, tylko ma zakryte stopu a Michał miał nogawki ze ściągaczem :p

Załączniki

• [106418]kop41.jpg
    [106418]kop41.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Anka zazdroszczę kreatywności :) skąd bierzesz tyle energii??;) konkurs muszę oblukac:) Wawka dużo Zdrowka dla Michalinki:)) Fel nieczaje:confused2: ze to ktoś sprzedaje twoje body? Znaczy sie ,nie wiem:/ jeju jaka mnie grypa zoladkowa dopadła to masakra... Kończę sie juz od piątku :baffled: Dzisiaj wyszłam na spacer z Lenka ale było bardzo ciezko .. I na dodatek @ przyszła :wściekła/y: Ehh .. A u mas sa problemy ze spaniem Lenki:/ drze sie na maxa i nie chce zasnąć mimo tego ze długo juz nie spała i trze oczka.. No nic oby jej przeszło bo ja nie mam siły :sorry: Kurcze Wy juz dajcie chrupeczki biszkopciki a ja nie wiem dlaczego nie daje do spróbowania . No ale najwyższy czas zacząć bo juz 17 stego mamy 7 mies..

Herbatników nie polecam zarówno mamom karmiącym jak idzieciom, bo tam są tłuszcze utwardzone, potocznie zwane tłuszczami trans.

My też już mamy 7 skończone, jeszcze się łapię na tym, że obiadki wybieram te po 6 tym miesiącu:-D

hej
ja na razie zrobiłam przerwę w jedzeniu chrupek bo mi ostatnio odgryzł na raz taki duzy kawał i się wystraszyłam i na razie nie daje, a biszkopty bedę sama piec, ale tez na razie czekam, , dopiero gk\luten wprowadziłam, później żółtko, wydaję mi się że są bardziej wartosciowe nowosći które można podac, a i jeszcze ryby nie jedliśmy :eek:

anka wow
ja już ci się miałam zapytac o co chodzi z tym projektem bo za bardzo nie kumałam o co chodzi :baffled:, no to teraz już wiem

a na niektóre chrupki trzeba uwazac bo mają w składzie sól

anezram troszkę cieżkich dni przed Wami ale dacie radę, Fel już doswiadczona to wie o co biega:tak:, ja po prostu biore olka na dwór i idziemy oprzątać
:sorry::happy:

Olek ma katar, antek ma katar, mamusia nadal ma katar- skonczy się to kiedyś

dziś cały dzień leje

reklama
witajcie wieczornie...

te słoiczki po 6 miesiącu i po 7 zaczynają się z drobinkami jedzenia... Mania nie chce tego za nic w świecie jeść... ostatnio w ogóle ma jakiś bunt jedzeniowy... chyba muszę być twarda i zaprzestać karmienia strzykawką bo w ogóle przestanie jeść...

Maria zrobiła dziś po raz kolejny kilka kroczków na czworakach :-) dzielna jest. no i zaliczyla już pierwsze ostre spotkanie z podłogą... były łzy...

śnieg mówicie i choinka??? oj idzie zima... to będą wyjątkowe święta - pierwsze ciuszki jakie kupiłam dla Mani to sweterek i sukieneczka na te święta :-D wygląda na to że trafiłam z rozmiarem...

Anezram... to trudne wracać do pracy ale może uda Ci się znaleźć jakieś pozytywy... to że teraz łatwiej niż jak będzie miała rok, to że liczy się nie ilość a jakość spędzanego razem czasu a motywacja będzie większa... to że wyjdziesz do ludzi... a Maja szybko odkryje że mama jak wraca to jest jeszcze fajniej :-D

Wawka - wielu radości dla Michalinki!

muszę u ciekać - goście przyjechali :-) miłego i spokojnego wieczoru!

Do góry