reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Zlot jest super :-D Ponad 300 garbusków i ogórków przejeżdża sznurem ulicami Krakowa :-D W tym roku ladujemy pod Wawelem. Ciekawe jak Mikołajkowi sie spodoba jego pierwszy zlot :happy2:

reklama
Smile, Nef ja dopiero co skończyłam remonty w mieszkaniu, istna masakra, teraz muszę odpocząć parę lat i nabrać siły na budowę domu ;-)
czekolada a to w ten weekend? chętnie bym popatrzyła, ale akurat na weekend wyjeżdżamy z krk, a no i zazdroszcze powrotu do wagi, mi jeszcze conieco zostało, jakieś 2-3kg :-(

co do jeżdżenia w wózku, jeszcze nie mamy problemów tzn. póki co Kuba patrzy sobie w górę lub na mnie, a jak się znudzi to zasypia ;-) spokojne dziecko póki co ;-)

Słonecznego dnia życzę ;-)

Tak to w ten weekend. Dokładnie to dzisiaj się już zaczyna :) Troszkę jestem zaniepokojona tym jak my tam zapniemy fotelik bo pasy są tylko na przednich siedzeniach, a one z kolei mają już swoje lata...

hej

Lenka- to u nas może faktycznie ja coś jem co młodemu szkodzi tylko co? Moze ten nabiał jednak szkodzi:dry::dry::dry:

nef-u nas tez remont :-p taki generalny domu. Mój maż jest elektrykiem i mają firme z bratem więc całą instalacje i te sprawy zrobili. Nie mamy żadnego kabelka na wierzchu. Całe szczęście bo jestem uczulona na punkcie wiszących kabli:dry:

smile-
Wystrój nowoczesny bedzie miec w nowym domu? Ja kocham stare klimaty. Szczególnie rustykalny styl jest mi bliski i taki też bedzie mój dom :-pLubie urządzać,chodzić po targach staroci, "rupieciach". :)

Kurde to normalne ,że mojemu Leonkowi ropieje miejsce po szczepieniu na gruźlice:confused:?

Nef- widzę, ze stosujesz dokładnie takie zabezpieczenie przeciw słońcu jak ja, a planujesz używać w tym roku krem z filtrami, czy raczej tylko w cieniu trzymać

Smile - ja też mam same szuflady na dole w kuchni, łącznie 3:-D. taka kuchnia, że hej:-D, ale faktycznie polecam bo wygodne i pojemne

anila - ale to na brzuszek to chyba w spacerówce, bo w gondolce to raczej nic nie zobaczy, przynajmniej w mojej

Pola - a ja takiego nie znoszę :p. Moja teściowa ma taką kuchnię w stylu 'stara babcia' z kuchnia gazową i piekarnikiem, który wygląda jakby miał z 20 lat. Nie podoba mi się nic, a nic ;). Ja tam wole nowoczesne wnętrza. Dużo bieli i połysku.

Nef - ja macałam biała i jestem zdecydowana, ze takową chce. Z tą kasą to masz racje. Nam wszyscy mówią, że na każdy 1m2 przypada 1,500zł. My mamy ponad 230m2 ^^. Najdroższa kuchnia i łazienka. My mamy nie łazienkę, a pokój kąpielowy ^^. U nas tak z tym liczeniem było na początku... a będzie klima - 17 tys... a to jeszcze solary - 16 tys. ... odkurzacz centralny nie wiem ile kosztował.. kominek tez nie mam pojęcia.. Osobno wszystko wygląda super, ale jak się to doda to wychodzi konkretna kwota.

ja bym chciała takie kafle w salonie, ale nie wiem czy bym wyrobiła z wycieraniem:
bialy_salon.jpg

a kuchnia mi się taka podoba:

atlas-kuchnie-brw.jpg

Załączniki

• bialy_salon.jpg
    bialy_salon.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
  • atlas-kuchnie-brw.jpg
    atlas-kuchnie-brw.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
CZEKOLADA- nie, dziś odpadł taki jakby strupek i poleciała ropka..... tylko nie wiem czy coś sie z tym robi?

SMILE- ja bym sie w nowoczesnym domu nie odnalazła, mój musi być przytulny:-D wiadomo każdemu podoba się co innego:tak: Moja teściowa ma takie podłogi, ładnie to wygląda,ale fakt jak dobrze się nie umyje to widac zacieki. Moja łazienka jest tylko w nowoczesnym stylu(tzn kafelki) ale ze starymi dodatkami bedzie:-p Szafka pod umywalkę przerobiona z szafki nocnej,wieszak na reczniki też z rupieciarni. staram sie szukać tanich mebli ,które można samemu fajnie zrobić poprzecierać ,przemalować itp.Ogólnie u nas bedzie biało. Marzą mi się co prawda popielate meble z ikei (jest nowa kolekcja) ale są drogie:zawstydzona/y: będę musiała się zadowolić tańszymi chyba:-p

reklama
Smile - na pewno łatwiejsze w utrzymaniu w czystosci niz ciemne drewno, ktore ja mam i zaluje. zamiast jesionu trzeba bylo chociaz dab naturalny wziac, eh.
jestem ciekawa Waszej fototapety w lazience, bo tez mi sie taka marzy :)

my kupilismy dzialke pod Krakowem, takze niedlugo i nas bedzie to wszystko czekac. a dopiero co urzadzalismy mieszkanie :)))

Do góry