reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dotkass no my wlasnie tez niezbyt religijni jestesmy ( w mocniejszej czesci moj mezczyzna) i zawsze mi sie kojarzylo ze do cywilnego raczej ubiera sie kostium albo skromna sukienke a teraz cholerka sama juz nie wiem...Dziewczyny-chyba chce dluga suknie....:)

reklama
krolewna, widzę, że podejście do kościoła, ślubów, związków itp pewnie mamy baaaardzo podobne :tak: a co do posmaku, w nocy to mnie zgaga męczy (z Ami też tak miałam od początku), śpię już na dwóch poduszkach :dry:

wiesz co CI powiem.. kiedyś byłam osobą wierzącą, chodziłam do kościoła.. w sumie to jak była mowa o ślubie to moj mąż zawsze mówił ze nie chce koscielnego narazie, ja chciałam ale wzielismy tylko cywilny i w sumie uważam to za najlepszą rzecz jaka mi sie przytrafiła :p ja tez nalegałam na chrzest dziecka, jeśli miałabym zdecydować o tym dzisiaj.. to stanowczo powiedziałabym nie.
nie chce należeć ani mieć nic wspólnego z tymi wszystkimi ludźmi, niestety te 2 lata od naszego ślubu bardzo pokazały mi jak katolicy potrafią traktować bliźniego ^^ a szczewgólnie takich jak my 'bo bez ślubu kościelnego'

Dotkass no my wlasnie tez niezbyt religijni jestesmy ( w mocniejszej czesci moj mezczyzna) i zawsze mi sie kojarzylo ze do cywilnego raczej ubiera sie kostium albo skromna sukienke a teraz cholerka sama juz nie wiem...Dziewczyny-chyba chce dluga suknie....:)

ślub to ślub, nie ważne jaki
a panna młoda zakłada co tylko sobie chce
ja sobie nie wyobrażałam mojego ślubu bez długiej sukni i welonu potem juz nie bedzie okazji zeby wyglądać jak ksieżniczka :D:D
chyba ze planujesz wiecej ślubów jhaha ;)

:D Właśnie dzwoniła do mnie położna! Mam się zjawić już jutro ( a wizyte miałam na 31 sierpnia). Ale się ucieszyłam :D

krolewna, zgadzam się z Tobą, Amelcia też jest ochrzczona...ja powiem tak, kiedyś jak byłam piękna i młoda, marzył mi się ślub kośicelny, biała suknia, ta cała atmosfera...dobrze, że ślub braliśmy, gdy do tego naprawdę dojrzeliśmy i zrozumiałam, że najważniejsze jest żeby nam było dobrze, a czy ktoś potwierdzi, że Bóg połączył...połączył, ale nie koniecznie w kościele, w Boga wierzę, ale też chyba nie do końca, modlę się do Boga, ale bardziej chyba do mojej Babci śp i Dziadka, ich proszę o pomoc...nie wierzę w kościół...mieliśmy w rodzinie księdza (dawno temu, znam z opowieści Babci) i moje zdanie na temat tej instytucji jest mocno wyrobione, wolałabym, gdyby księża mogli normalnie mieć rodziny, a nie ukrywać swoje uczucia i dzieci, które utrzymywane są z tacowych :dry:

Perelka86 ja ostatnio biorę córę do naszego łóżka także śpię wygięta w chińskie S w zależności od pozycji snu męża i córki bo muszę się między nimi dopasować ;D raz na plecach, raz na boku, raz na brzuchu :)
KatarzynaSw mój brzuchol też już napęczniały ;) dopiąć się dopnę ale na dłuższą metę zaczynają być obcisłe :/ i nie widzę nic przeciwko bieli - wybierz tą wymarzoną, w której się zakochasz i nie patrz co wypada a co nie ;)
niespodzianka karmisz piersią?
mamakruszynki pięknych wrażeń podczas USG ;)

reklama
Do góry