KatarzynaSw
Zaciekawiona BB
krolewnazmarcepana.....no wlasnie jak rozwiazalas problem chrztu? Nasi rodzice sa bardzo religijni, ale znaja nasze podejscie... choc wbijaja sobie do glow, ze teraz bierzemy cywilny a pozniej koscielny wezmiemy z chrzcinami bo jak tu dziecka nie ochrzscic...MOj maz przyszly uwaza, ze dziecko powinno dorosnac i samo wybrac sobie religie i chce mu dac to prawo wyboru...Mi jest to obojetne choc boje sie gadania rodzicow do ktorych obydwoje mamy wielki szacunek, ale dla kompromisu nie pozwole zrezygnowac mezowi z jego racji i przekonan. Ciezka sprawa...
Co do sukienki moja mama uwaza, ze powinnam miec skromny kostiumik i cholera jak teraz walczyc o dluga suknie!Na szczescie moj partner popiera wszystkie moje pomysly, ja mam byc szczesliwa a on najchetniej zalozy garnitur z obrony...
Co do sukienki moja mama uwaza, ze powinnam miec skromny kostiumik i cholera jak teraz walczyc o dluga suknie!Na szczescie moj partner popiera wszystkie moje pomysly, ja mam byc szczesliwa a on najchetniej zalozy garnitur z obrony...