reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

A ja się wczoraj poryczałam, bo spódnica okazała się za ciasna. Normalnie to z całą pewnością tak bym tego nie przeżywała, ale moje hormony mają w tej chwili niezłą burzę... ;)

ach te hormony....mnie tez dzis cos dziwnego wzielo...wyszlam na obiad i nie wiadmo skad zebralo mi sie na placz, zupelnie bez powodu :-p

reklama
ale produkcja :szok:, muszę co chwila zaglądać, żeby przypadkiem czegoś nie przeoczyć :dry:

KatarzynaSw, mi teraz senność jakoś minęła, tzn nie jest tak, że chodze i ziewam, ale jeszcze kilka dni temu była masakra, zasypiałam na stojąco...od dwóch dni czuję zmęczenie i zasnęłabym, ale jakoś mi szkoda czasu marnować, nie wiem sama, co się dzieje, chyba za bardzo zmęczona jestem :tak:

Co do kalendarza chińskiego to ja miałam jeszcze inny niż te tu i wszystko mi się zgodziło i znajomym też.
wklej linka, chętnie przetestuję ;-):tak::-)

mamakruszynki, trzymam kciuki za USG :-)

ja mam taki posmak w ustach, że niczym nie mogę go "zabić", przez co co chwila jem, bo mam nadzieję, że mi przejdzie, a tu du.pa :sorry2:

Dotkass a ja zadnego posmaku nie mam...kurcze ile ciaz tyle przypadkow:) Za to bez dwoch drzemek w ciagu dnia nie dam rady przezyc:) Ja przysnelam wspinajac sie po schodach po drodze do sypialni....

Dzieczyny doradzcie mi. Bierzemy slub cywilny (Narzeczony niezbyt religijny a mi w sumie tez srednio zalezy na koscielnym), mial byc w przyszlym roku ale uznalismy ze teraz jak jest mrowka to przyspieszymy bo pozniej nie bedzie czasu. I kurcze mam problem:jaka sukienke? Myslicie ze moge miec biala i dluga do cywilnego? Nie mowie o takiej bogato znobionej jak do kosciola, ale cos skromnego? Czy zupelnie biel nie wypada?Hm... co tu robic, zostal miesiac:)

Dotkass a ja zadnego posmaku nie mam...kurcze ile ciaz tyle przypadkow:) Za to bez dwoch drzemek w ciagu dnia nie dam rady przezyc:) Ja przysnelam wspinajac sie po schodach po drodze do sypialni....

Dzieczyny doradzcie mi. Bierzemy slub cywilny (Narzeczony niezbyt religijny a mi w sumie tez srednio zalezy na koscielnym), mial byc w przyszlym roku ale uznalismy ze teraz jak jest mrowka to przyspieszymy bo pozniej nie bedzie czasu. I kurcze mam problem:jaka sukienke? Myslicie ze moge miec biala i dluga do cywilnego? Nie mowie o takiej bogato znobionej jak do kosciola, ale cos skromnego? Czy zupelnie biel nie wypada?Hm... co tu robic, zostal miesiac:)

hej wiesz co, biała sukienka nie jest atrybutem ślubu kościelnego :p
hehe mnie to ogólnie śmieszy, ze niektórzy uważają ślub kościelny za ważniejszy od cywilnego ;p dla mnie jest na odwrót :p
powiem CI ze my bralismy tylko ślub cywilny i innego nie zamierzamy brac ;p a miałam normalną suknie ślubną szytą na miare w salonie i ot miałam nawet welon, w koncu byłam panną młodą :)

Dotkas kurcze a myslalam ze tylko ja tak mam, tez mam w ustach jakiś posmak nie wiem czego i nie moge sie go pozbyć, a najgorzej to jest w nocy :|

Kasia, my mamy tylko cywilny (oboje wybraliśmy, nie czuliśmy parcia na kościelny)...co do sukienki, każdego indywidualna sprawa, jeśli chcesz mieć namiastkę kościelnego to czemu nie w bieli? nie jestem mocno wierząca, a raczej jestem niepraltykująca, mąż też, jak chcę się pomodlić robię to w domu...ja miałam kolor kawę z mlekiem z własnego wyboru, poprostu zakochałam się w niej jak zobaczyłam, kiedyś byłam w USC na ślubie siostry i para przed nimi (dziewczyna w zaawansowanej ciąży), była w typowo kościelnej sukni w kolorze białym :tak:

krolewna, widzę, że podejście do kościoła, ślubów, związków itp pewnie mamy baaaardzo podobne :tak: a co do posmaku, w nocy to mnie zgaga męczy (z Ami też tak miałam od początku), śpię już na dwóch poduszkach :dry:

reklama
Kasia pewnie ze mozesz biala moja kolezanka z wg na inna religie meza wzieli cywilny i byla w bialej dlugiej i welonie , a niedawno barla przyjaciolka i miala biala ale krotka i tez fajnie to wygladalo . mi osobiscie podobaja sie dlugie suknie z rekawami z koronki i odkrytymi plecami do tego delikatna wpinka we wlosy taki maly stroik , my nie mamy slubu jestesmy zareczeni a co do slubu to zawsze nam cos przeszkodzilo wiec pewnie bedzie spontan jakis

Do góry