reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Aneczkaaa, słodkie ciuszki :-)Ja też lubię kitty ;-) Nie wierzę, że dałaś radę jej wcisnąć teraz pierwszą sukienkę :-O Moja noci 74, bodziaki powoli zaczyna 80.

A tak na marginesie, jak spędzacie Sylwestra? Tak się złożyło, że będziemy tylko sami z mężem ( o ile się pogodzimy do tego czasu;-))i Oliwką oczywiście. Zastanawiam się jak to zrobić, żeby było miło i nie nudno. Może kolacja, tylko nie wiem co, bo ja tak mało rzeczy mogę... I co dalej? Filmy jakieś czy co? Macie jakieś romansidła godne polecenia? I żeby to można było z netu ściągnąć ;-)

Mitaginka, czemu się nie chwaliłaś, że masz jeszcze starszą córeczkę? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
aneczkaaa duża, duża, nie obciska :-) zdjęcie jest z moich urodzin (połowa listopada)
no, nie kupiłaś ode mnie..., choć kto wie... może teściowa wyprzedaje mi rzeczy, jak jestem w pracy? :-D:-D:szok::-D

Nati – pakuj piesa niech też ma coś z życia!!

mitaginka – znakuj rzeczy

Zamiast iść spać to siedzę na bb i żrę czekoladę :eek: Małżon na dukana chce od stycznia iść i może ciut też skorzystam?? Owoce i warzywa też bo ja karmiąca ale może obiady dietetyczne i brak słodyczy w chacie coś da..

my też w domku. mój m nie lubi sylwestra i wymyślił że nie wtedy ciszy nocnej to może wiercic wiertarką całą noc. :-D:-D
ale ja mu nie dam. pewnie filmy i pikolo ( już drugi sylwester na pikolo hahahah)
Asia raczej się bać nie będzie pies to i owszem. już od dzisiaj na lekach ale mało dają

My też w chacie – może przyjdą znajomi a może teściowie. Przynajmniej Minię wynoszą i teściowa znowu coś pysznego zrobi.. młody już czeka na fajerwerki a pewnie o 22 padnie.. chociaż jak raz u nas robiliśmy sylwka to do 3 siedział dzielnie z dzieciakami znajomych :szok:

Sąsiedzi też chcieli żebyśmy przyszli do nich albo oni do nas ale oni to o 21 już ledwo na nogach stoją i delikatnie się Milenką wykręciliśmy ;-)

reklama
no dobra ostatnie 2 cukierki i idziemy spać, chociaż Dżoana ma inne oplany, gra na ogródku o a teraz właśnie pcha go pod choinkę. no dobra dam jej czas do 22 potem cisza nocna to nie może grać hahahah

Do góry