reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Aneczkaaa, słodkie ciuszki :-)Ja też lubię kitty ;-) Nie wierzę, że dałaś radę jej wcisnąć teraz pierwszą sukienkę :-O Moja noci 74, bodziaki powoli zaczyna 80.

A tak na marginesie, jak spędzacie Sylwestra? Tak się złożyło, że będziemy tylko sami z mężem ( o ile się pogodzimy do tego czasu;-))i Oliwką oczywiście. Zastanawiam się jak to zrobić, żeby było miło i nie nudno. Może kolacja, tylko nie wiem co, bo ja tak mało rzeczy mogę... I co dalej? Filmy jakieś czy co? Macie jakieś romansidła godne polecenia? I żeby to można było z netu ściągnąć ;-)

Mitaginka, czemu się nie chwaliłaś, że masz jeszcze starszą córeczkę? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
aneczkaaa duża, duża, nie obciska :-) zdjęcie jest z moich urodzin (połowa listopada)
no, nie kupiłaś ode mnie..., choć kto wie... może teściowa wyprzedaje mi rzeczy, jak jestem w pracy? :-D:-D:szok::-D

Nati – pakuj piesa niech też ma coś z życia!!

mitaginka – znakuj rzeczy

Zamiast iść spać to siedzę na bb i żrę czekoladę :eek: Małżon na dukana chce od stycznia iść i może ciut też skorzystam?? Owoce i warzywa też bo ja karmiąca ale może obiady dietetyczne i brak słodyczy w chacie coś da..

my też w domku. mój m nie lubi sylwestra i wymyślił że nie wtedy ciszy nocnej to może wiercic wiertarką całą noc. :-D:-D
ale ja mu nie dam. pewnie filmy i pikolo ( już drugi sylwester na pikolo hahahah)
Asia raczej się bać nie będzie pies to i owszem. już od dzisiaj na lekach ale mało dają

My też w chacie – może przyjdą znajomi a może teściowie. Przynajmniej Minię wynoszą i teściowa znowu coś pysznego zrobi.. młody już czeka na fajerwerki a pewnie o 22 padnie.. chociaż jak raz u nas robiliśmy sylwka to do 3 siedział dzielnie z dzieciakami znajomych :szok:

Sąsiedzi też chcieli żebyśmy przyszli do nich albo oni do nas ale oni to o 21 już ledwo na nogach stoją i delikatnie się Milenką wykręciliśmy ;-)

reklama
no dobra ostatnie 2 cukierki i idziemy spać, chociaż Dżoana ma inne oplany, gra na ogródku o a teraz właśnie pcha go pod choinkę. no dobra dam jej czas do 22 potem cisza nocna to nie może grać hahahah

Do góry