Ja też się łudzę, że te nocki są przez ząbki. Z tego wniosek, że mojej Małej 4 na raz idą, a to przecież musi być ból... Ale u mnie nie ma mowy o odstawieniu. Do roku będę ją karmiła na pewno z powodu tej silnej alergii...Zresztą ona je tak mało innych rzeczy, że nie wyobrażam sobie tego. I to zasypianie przy cycu. Wiecie, że ja się przy niej nawet przebrać nie mogę. Nawet jak spodnie ściągam czy bluzę, to ona się o cyca zaraz upomina. A jak się nad nią pochylę to już w ogóle.
Mam do Was pytanie. ZAstanawiam się czy dobrze robię, bo jak dla mnie różne źródła inaczej to definiują. Jak się podaje żółtko, to co drugi dzień zamiast mięsa czy wtedy i żółtko i mięso? Ja to odczytuję tak, że razem z mięsem. Tylko wtedy jeśli Oliwka ryb nie może, to mam jej dawać mięso 7 razy w tygodniu?
Mam do Was pytanie. ZAstanawiam się czy dobrze robię, bo jak dla mnie różne źródła inaczej to definiują. Jak się podaje żółtko, to co drugi dzień zamiast mięsa czy wtedy i żółtko i mięso? Ja to odczytuję tak, że razem z mięsem. Tylko wtedy jeśli Oliwka ryb nie może, to mam jej dawać mięso 7 razy w tygodniu?