reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nie będę znów pisać że będę pisać regularnie bo mi coś nie wychodzi:baffled:Ale czytam Was regularnie :-)

Co do przedszkoli to ja zapisałam Stasia na wszelki wypadek do prywatnego(jak miał miesiąc:szok: i nie był pierwszy:szok:) ale w Oliwki przedszkolu dyrektorka powiedziała że na pewno będzie dla niego miejsce. Mam nadzieje że będzie pamiętać o tym za 3 lata...

asiunia a Ty z Poznania jesteś?? przyjeżdzaj:-) wreszcie będzie jakaś poznanianka na kwietniówkach:-) co do lokum na wakacje to my mamy kawalerkę i będzie wolna od czerwca całe wakacje także zapraszam:-)

ducha a co to za agencja??? Bo my zawsze wysyłaliśmy rogale:-),może to my:-D

aenye kurde ale doopa z tą fryzurą:/ chyba najgorsze jak się nie czujesz :/ ja tak żałowałam jak ścięłam na boba:baffled:nikomu się nie podobało:/
a co robisz z tej dyni?

cucamber gratulacje dla Gabusi! i przykro z powodu cioci:-(

Jeszcze się pochwalę że mój Staś z pełzania przechodzi w raczkowanie:-) tylko siedzieć za cholerkę nie chce:-(chwieje się na boki i od razu cyk na brzuch i zasuwa. Mam nadzieje że w końcu wyda mu się to ciekawe.
Dziś pierwszy raz bujał się na huśtawce , ale szczęśliwy był:-)

reklama
Aenye – ja też jak czytam opisy Twojego menu to ślina mi cieknie.. ostatnio jak pisałaś o zupie dyniowej to miałam wielką chcicę ją zrobić ale chęci przeszły ;-)ale szacun..co do włosów to ja bym poczekała nieco i jak możesz nie ścinaj – zawsze kita to wygoda, chociaż jakbyś ścieła to zimą pod czapkę a do wiosny odrosną :-)

cucu -ale Gabi już potrafi:szok: Moja siedzi i patrzy jak ją uczę czegokolwiek z otwartymi ustami.. chyba
nie kuma o co mi chodzi.. poczekam cierpliwie

jankesowa – Gracjan też widzę już umiejętności nabywa – gratulacje!!

eywa – ja nawet, jak sama w domu jestem to się maluje – dla siebie i w zgodzie z powiedzeniem „nie
znasz dnia ani godziny..”

ducha – moja koleżanka przeprowadzała podobną akcję do tej z której dostałaś rogala. Koszty ogromne ale liczy się gest

ja młodego 2 lata pod rząd zapisywałam do państwowego przedszkola i mimo że obydwoje pracujemy to się nie dostał.. dzięki znajomością poszedł do prywatnego ale super zachwycona nim nie jestem...

Milenka nadal chora, kaszel okropny a dziś podejmuję próbę kąpieli obu dzieciaków w dużej wannie.
Relacje zamieszczę na fotkowym

jankesowa, widzę, że czytałaś książkę o zabawie :D Moja tryk robi w lustro w przedpokoju głową :)

mamusiaDorusia, Karolek bardzo dużo już umie. A widocznie Marysia więcej potrafiła w tym wieku, bo często dziewczynki się szybciej rozwijają :)

aneczkaa, moja do tej pory też nie umiała i jak ją uczyłam to buzia otwarta i się na mnie gapiła :p Już chyba z 1,5 miesiąca robiliśmy papa jak ktoś wychodził, machaliśmy jej rączką i nic. A nagle w niedzielę wstała rano, M wychodził do śmietnika i mówię "zrobimy tatusiowi papa" a moja Gaba sama ręką pomachała. Potem pokazywała, gdzie mam nos i jak ją goniłam to uciekała na czworaka a zawsze siedziała i nie kumała, że trzeba uciekać ;) Jakby się nagle w jedną noc rozwinęła. Ale jak już pisałam, moja się rozwija sferami, jak motoryka to tylko motoryka i nawet gada mniej. Widocznie ostatnio intelektualnie się rozwinęła ;)

Piszecie o tych zębach a moja cały czas szczerbata :szok: Ja już bym chciała żeby miała zęby to by sobie może łatwiej gryzła. No i bym miała z głowy ząbkowanie. Raz był fałszywy alarm i biała kreseczka twarda okazała się kaszakiem, który sam zniknął. Teraz ma drugiego na dziąśle, ale już nie w miejscu ząbka tylko niżej. Dziąsła już wyglądają jakby namoczone i czerwone są miejscami ale nic się nie przebija. Chyba jedyna szczerbata zostanie moja Gaba :-D Może cała energia poszła w rozwój ruchowy i nie ma czasu na zęby organizm ;-)

ale fajnie się Wasze dzieciaczki rozwijają! Tysia daleko w tyle.

cucumber mleko odciągam raz w pracy i to tak na szybko, bo czas goni. Odciągam, bo robią mi się grudki

Nie uwierzycie, ale u mnie w pracy kolejna porażka. Tym razem wpłatomat. Przyszłyśmy dzisiaj rano, żeby go rozladować i co? Pamiętacie, że w pt miałyśmy upierdliwego klienta, któremu zacięło pieniądze w wplatomacie? Wyciągałyśmy wtedy klucze i wyjmowałyśmy zacięte wartości z wpłatomatu. I nie zauważyłyśmy, że w tej kopercie poza kluczami był kod do zamka szyfrowego. Na kopercie nikt nie napisał, że sa klucze i kod (osoby, które tam wcześniej pracowały); było napisane, że tylko klucze. I dzisiaj okazło sie, że tego kodu nikt nie zna, nikt nie pamięta... Zgłosiłam sprawę do serwisantów i... nie ma niby możliwości odzyskania kodu. Będzie musiała przyjechać ekipa i będą musieli rozwiercać zamek wpłatomatu. Po pierwsze to straty dla banku, a po drugie oczywiście trzeba będzie to zrobić po zamknięciu oddziału i nikt nie wie, ile to potrwa. Czekam na info, kiedy.
Może skomentuję to tylko jednym słowem: PECH
Ciekawe, co wydarzy się jutro...

mitaginka - o której Ty chodzisz spać?? JA już ledwo powieki utrzymuje.. grawitacja je przyciąga.. a w pracy masz wesoło - zawsze coś. Oj nie pozwolą się Tobie nudzić ;-)

Moja gwiazda śpi, kaszle przez sen a młody ma na mnie focha i ja na niego też! Ostatni raz wpierdziel dostał tydzień przed moim porodem - z brzuchem się na niego rzuciłam tak mnie wpienił - i chyba czas powtórzyć. Póki co liczę do 10 na uspokojenie

aneczkaaa o 23:00. Teraz np. siedzę nad prezentacją na czwartkowe zebranie oddziału. A jutro mam zebranie liderów z szefową. No i kątem oka łypię na M jak miłość :-D

Hej kobiety.

Przepraszam was najmocniej za moje zaniedbanie, Liwia absorbuje mnie maksymalnie i cierpie na brak casu. Przeleialam po łebkach i widze pierwsze słówka!!! Gratulacje!!! U nas jest jakies "da" "ta" "dzie" i inne ale bez ładu i składu za to wleźć chciałaby psu pod kitke i wciąż musze mieć ją na oku, oto przykład dla tych co FB nie widziały, bo pogubiłam się już nawet kto jest na FB a kto nie
MOV02873 - YouTube

baby ratuluje zębolka. Ty jeszcze w PL czy tutaj?

reklama
mitaginka - mogłam wcześniej zakumać że dziś M jak miłość.. już daaaaawno nie oglądałam ale teraz śmierć Hanki chciałam oblukać.. trudno..

Do góry