reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nie będę znów pisać że będę pisać regularnie bo mi coś nie wychodzi:baffled:Ale czytam Was regularnie :-)

Co do przedszkoli to ja zapisałam Stasia na wszelki wypadek do prywatnego(jak miał miesiąc:szok: i nie był pierwszy:szok:) ale w Oliwki przedszkolu dyrektorka powiedziała że na pewno będzie dla niego miejsce. Mam nadzieje że będzie pamiętać o tym za 3 lata...

asiunia a Ty z Poznania jesteś?? przyjeżdzaj:-) wreszcie będzie jakaś poznanianka na kwietniówkach:-) co do lokum na wakacje to my mamy kawalerkę i będzie wolna od czerwca całe wakacje także zapraszam:-)

ducha a co to za agencja??? Bo my zawsze wysyłaliśmy rogale:-),może to my:-D

aenye kurde ale doopa z tą fryzurą:/ chyba najgorsze jak się nie czujesz :/ ja tak żałowałam jak ścięłam na boba:baffled:nikomu się nie podobało:/
a co robisz z tej dyni?

cucamber gratulacje dla Gabusi! i przykro z powodu cioci:-(

Jeszcze się pochwalę że mój Staś z pełzania przechodzi w raczkowanie:-) tylko siedzieć za cholerkę nie chce:-(chwieje się na boki i od razu cyk na brzuch i zasuwa. Mam nadzieje że w końcu wyda mu się to ciekawe.
Dziś pierwszy raz bujał się na huśtawce , ale szczęśliwy był:-)

reklama
Aenye – ja też jak czytam opisy Twojego menu to ślina mi cieknie.. ostatnio jak pisałaś o zupie dyniowej to miałam wielką chcicę ją zrobić ale chęci przeszły ;-)ale szacun..co do włosów to ja bym poczekała nieco i jak możesz nie ścinaj – zawsze kita to wygoda, chociaż jakbyś ścieła to zimą pod czapkę a do wiosny odrosną :-)

cucu -ale Gabi już potrafi:szok: Moja siedzi i patrzy jak ją uczę czegokolwiek z otwartymi ustami.. chyba
nie kuma o co mi chodzi.. poczekam cierpliwie

jankesowa – Gracjan też widzę już umiejętności nabywa – gratulacje!!

eywa – ja nawet, jak sama w domu jestem to się maluje – dla siebie i w zgodzie z powiedzeniem „nie
znasz dnia ani godziny..”

ducha – moja koleżanka przeprowadzała podobną akcję do tej z której dostałaś rogala. Koszty ogromne ale liczy się gest

ja młodego 2 lata pod rząd zapisywałam do państwowego przedszkola i mimo że obydwoje pracujemy to się nie dostał.. dzięki znajomością poszedł do prywatnego ale super zachwycona nim nie jestem...

Milenka nadal chora, kaszel okropny a dziś podejmuję próbę kąpieli obu dzieciaków w dużej wannie.
Relacje zamieszczę na fotkowym

jankesowa, widzę, że czytałaś książkę o zabawie :D Moja tryk robi w lustro w przedpokoju głową :)

mamusiaDorusia, Karolek bardzo dużo już umie. A widocznie Marysia więcej potrafiła w tym wieku, bo często dziewczynki się szybciej rozwijają :)

aneczkaa, moja do tej pory też nie umiała i jak ją uczyłam to buzia otwarta i się na mnie gapiła :p Już chyba z 1,5 miesiąca robiliśmy papa jak ktoś wychodził, machaliśmy jej rączką i nic. A nagle w niedzielę wstała rano, M wychodził do śmietnika i mówię "zrobimy tatusiowi papa" a moja Gaba sama ręką pomachała. Potem pokazywała, gdzie mam nos i jak ją goniłam to uciekała na czworaka a zawsze siedziała i nie kumała, że trzeba uciekać ;) Jakby się nagle w jedną noc rozwinęła. Ale jak już pisałam, moja się rozwija sferami, jak motoryka to tylko motoryka i nawet gada mniej. Widocznie ostatnio intelektualnie się rozwinęła ;)

Piszecie o tych zębach a moja cały czas szczerbata :szok: Ja już bym chciała żeby miała zęby to by sobie może łatwiej gryzła. No i bym miała z głowy ząbkowanie. Raz był fałszywy alarm i biała kreseczka twarda okazała się kaszakiem, który sam zniknął. Teraz ma drugiego na dziąśle, ale już nie w miejscu ząbka tylko niżej. Dziąsła już wyglądają jakby namoczone i czerwone są miejscami ale nic się nie przebija. Chyba jedyna szczerbata zostanie moja Gaba :-D Może cała energia poszła w rozwój ruchowy i nie ma czasu na zęby organizm ;-)

ale fajnie się Wasze dzieciaczki rozwijają! Tysia daleko w tyle.

cucumber mleko odciągam raz w pracy i to tak na szybko, bo czas goni. Odciągam, bo robią mi się grudki

Nie uwierzycie, ale u mnie w pracy kolejna porażka. Tym razem wpłatomat. Przyszłyśmy dzisiaj rano, żeby go rozladować i co? Pamiętacie, że w pt miałyśmy upierdliwego klienta, któremu zacięło pieniądze w wplatomacie? Wyciągałyśmy wtedy klucze i wyjmowałyśmy zacięte wartości z wpłatomatu. I nie zauważyłyśmy, że w tej kopercie poza kluczami był kod do zamka szyfrowego. Na kopercie nikt nie napisał, że sa klucze i kod (osoby, które tam wcześniej pracowały); było napisane, że tylko klucze. I dzisiaj okazło sie, że tego kodu nikt nie zna, nikt nie pamięta... Zgłosiłam sprawę do serwisantów i... nie ma niby możliwości odzyskania kodu. Będzie musiała przyjechać ekipa i będą musieli rozwiercać zamek wpłatomatu. Po pierwsze to straty dla banku, a po drugie oczywiście trzeba będzie to zrobić po zamknięciu oddziału i nikt nie wie, ile to potrwa. Czekam na info, kiedy.
Może skomentuję to tylko jednym słowem: PECH
Ciekawe, co wydarzy się jutro...

mitaginka - o której Ty chodzisz spać?? JA już ledwo powieki utrzymuje.. grawitacja je przyciąga.. a w pracy masz wesoło - zawsze coś. Oj nie pozwolą się Tobie nudzić ;-)

Moja gwiazda śpi, kaszle przez sen a młody ma na mnie focha i ja na niego też! Ostatni raz wpierdziel dostał tydzień przed moim porodem - z brzuchem się na niego rzuciłam tak mnie wpienił - i chyba czas powtórzyć. Póki co liczę do 10 na uspokojenie

aneczkaaa o 23:00. Teraz np. siedzę nad prezentacją na czwartkowe zebranie oddziału. A jutro mam zebranie liderów z szefową. No i kątem oka łypię na M jak miłość :-D

Hej kobiety.

Przepraszam was najmocniej za moje zaniedbanie, Liwia absorbuje mnie maksymalnie i cierpie na brak casu. Przeleialam po łebkach i widze pierwsze słówka!!! Gratulacje!!! U nas jest jakies "da" "ta" "dzie" i inne ale bez ładu i składu za to wleźć chciałaby psu pod kitke i wciąż musze mieć ją na oku, oto przykład dla tych co FB nie widziały, bo pogubiłam się już nawet kto jest na FB a kto nie
MOV02873 - YouTube

baby ratuluje zębolka. Ty jeszcze w PL czy tutaj?

reklama
mitaginka - mogłam wcześniej zakumać że dziś M jak miłość.. już daaaaawno nie oglądałam ale teraz śmierć Hanki chciałam oblukać.. trudno..

Do góry