reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
nati to nieźle! bo to taki wirus co dopada tylko teściowe i to z szybkością światła :szok: miłego basenowania!
jankesowa pewnie, jedź, sprawdź, ale to pewnie po chorobie!

ja jakoś zasnęłam nawet dość szybko, a dzisiaj wstałam i wysłałam M. do piekarni po: sernik, buleczki cynamonowe i eklerka :-D mniam, mniam

miłego dnia!

Mitaginko ja miałam najgorzej w ciąży, bo musiałam rozkładać siedzenie z przodu i na leżąco jechać ale teraz to nawet z tyłu mogę jeździć, chyba, że jestem głodna, to wtedy mnie mdli i mi gorąco i w ogóle bleee, a przed ciążą to jako kierowca i z przodu mogłam jeździć ale z tyłu był koszmar i w autobusie blisko koła też było fatalnie, bo przenosiło wibracje... a teraz już mi nic nie przeszkadza :tak:

Nati miłego pluskania :)

Asiunia masz rację wszystko w swoim czasie :) co ma być to będzie :)

idę wypić kawkę :)

w aquaparku i juz tam wybrałam jednak :-)
Baseny dla najmłodszych dzieci:

• temperatura wody wynosi od 31 do 34 stopni a głębokość wody jest zróżnicowana i wynosi od 0-30 cm i od 30-60 cm. Znajdują się tu: armatki wodne, zwierzęta tryskające wodą, zjeżdżalnie dla maluchów, gejzery.

Witam,
teściowa wczoraj przyjechała ze swoją mama, więc była kumulacja :p ale zaraz się zmyła na jakaś imprezę dla nauczycieli a została u nas sama babcia. Babcia jak jest sama to jest ok. potem teściowa wróciła, też na chwile :-D i pojechała z babcią na rehabilitację. Więc nie było strasznie:-)

Za to dzisiaj znowu muszę Gabe u niej zostawić i od rana siedzę u teściów. Póki co Gaba śpi a ja z nią siedzę, bo przecież ktoś musi pilnować żeby z łóżka nie spadła :p I tym sposobem mam spokój. Damy jej z M obiadek, żeby jej teściowa znowu zupy przesolonej nie dała i lecę na jazdy. W końcu trzeba zrobić to prawko;-) Ale dziwnie się jeździ z własnym mężem,śmiać mi się chce ciągle. trzymajcie kciuki żebym nie doprowadziła M do szału, bo mi się prawa z lewą mylą :p

Asiunia dzięki za śliniaki :-*

Ostatnia edycja:
aneczkaa, przypomnialo mi sie, ze pisalas o sledziach. po 1. nie wiem, czy solilas, ale tego nie mozna solic, a poza tym trzeba kupic dobre sledzie typu matjas - firma Lisner najlepsza, ale te z biedry tez pyszne :-D ja uwielbiam, jedna paczke kupuje tylko naraz :-) czyli proporcje: jedna paczka z biedry, jedna srednia cebula, jedno duze jablko i jedna duza smietana 12% :-) moje nie wyszly slone, tzn takie akurat, a w ogole ich nie mylam.

...na fb was szukam a wy tutaj...:-D

sledziki mialam wczoraj (piatkowo) ...pycha ...na moja druzyne 3 op.sledzi,3 smietany 30% i 3 cebule.(osobiscie lubie z jablkiem i ogorkiem,ale nikt nie zjadlby tego mixu).

reklama
My po lekarzu to reakcja po chorym gardle. Dawan tantum verde i stodal powinno byc lepiej i inhalowac solą :)uffff ulzylo mi po wyjsciu jakby mi ktos skrzydel dodal.... calowalam malego a tutaj facet sie zatrzymuje uchyla okno czy on tez sie zalapie??? :eek::eek::zawstydzona/y: c:zawstydzona/y:zyli jeszcze ktos na mnie leci :D

Do góry