reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
nati to nieźle! bo to taki wirus co dopada tylko teściowe i to z szybkością światła :szok: miłego basenowania!
jankesowa pewnie, jedź, sprawdź, ale to pewnie po chorobie!

ja jakoś zasnęłam nawet dość szybko, a dzisiaj wstałam i wysłałam M. do piekarni po: sernik, buleczki cynamonowe i eklerka :-D mniam, mniam

miłego dnia!

Mitaginko ja miałam najgorzej w ciąży, bo musiałam rozkładać siedzenie z przodu i na leżąco jechać ale teraz to nawet z tyłu mogę jeździć, chyba, że jestem głodna, to wtedy mnie mdli i mi gorąco i w ogóle bleee, a przed ciążą to jako kierowca i z przodu mogłam jeździć ale z tyłu był koszmar i w autobusie blisko koła też było fatalnie, bo przenosiło wibracje... a teraz już mi nic nie przeszkadza :tak:

Nati miłego pluskania :)

Asiunia masz rację wszystko w swoim czasie :) co ma być to będzie :)

idę wypić kawkę :)

w aquaparku i juz tam wybrałam jednak :-)
Baseny dla najmłodszych dzieci:

• temperatura wody wynosi od 31 do 34 stopni a głębokość wody jest zróżnicowana i wynosi od 0-30 cm i od 30-60 cm. Znajdują się tu: armatki wodne, zwierzęta tryskające wodą, zjeżdżalnie dla maluchów, gejzery.

Witam,
teściowa wczoraj przyjechała ze swoją mama, więc była kumulacja :p ale zaraz się zmyła na jakaś imprezę dla nauczycieli a została u nas sama babcia. Babcia jak jest sama to jest ok. potem teściowa wróciła, też na chwile :-D i pojechała z babcią na rehabilitację. Więc nie było strasznie:-)

Za to dzisiaj znowu muszę Gabe u niej zostawić i od rana siedzę u teściów. Póki co Gaba śpi a ja z nią siedzę, bo przecież ktoś musi pilnować żeby z łóżka nie spadła :p I tym sposobem mam spokój. Damy jej z M obiadek, żeby jej teściowa znowu zupy przesolonej nie dała i lecę na jazdy. W końcu trzeba zrobić to prawko;-) Ale dziwnie się jeździ z własnym mężem,śmiać mi się chce ciągle. trzymajcie kciuki żebym nie doprowadziła M do szału, bo mi się prawa z lewą mylą :p

Asiunia dzięki za śliniaki :-*

Ostatnia edycja:
aneczkaa, przypomnialo mi sie, ze pisalas o sledziach. po 1. nie wiem, czy solilas, ale tego nie mozna solic, a poza tym trzeba kupic dobre sledzie typu matjas - firma Lisner najlepsza, ale te z biedry tez pyszne :-D ja uwielbiam, jedna paczke kupuje tylko naraz :-) czyli proporcje: jedna paczka z biedry, jedna srednia cebula, jedno duze jablko i jedna duza smietana 12% :-) moje nie wyszly slone, tzn takie akurat, a w ogole ich nie mylam.

...na fb was szukam a wy tutaj...:-D

sledziki mialam wczoraj (piatkowo) ...pycha ...na moja druzyne 3 op.sledzi,3 smietany 30% i 3 cebule.(osobiscie lubie z jablkiem i ogorkiem,ale nikt nie zjadlby tego mixu).

reklama
My po lekarzu to reakcja po chorym gardle. Dawan tantum verde i stodal powinno byc lepiej i inhalowac solą :)uffff ulzylo mi po wyjsciu jakby mi ktos skrzydel dodal.... calowalam malego a tutaj facet sie zatrzymuje uchyla okno czy on tez sie zalapie??? :eek::eek::zawstydzona/y: c:zawstydzona/y:zyli jeszcze ktos na mnie leci :D

Do góry