reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia nie próbowałam przodem

Kurczę, M. dzisiaj mega śpiący, marudził, że nic nie oglądamy, tylko idziemy spać, więc poszliśmy. I co? On chrapie w najlepsze, a ja poprzekręcalam się z boku na brzuch, z brzucha na plecy, z pleców na drugi bok i... wstałam :-D masakra, jak ja nie lubię nie móc zasnąć

MItaginka to moze sproboj ja przodem na siedzaco, niech widzi gdzie jedzie i zobaczycz czy to choroba lokomocyjna ;-) a zima? Moze sanki polubi :-) wiec sie nie zalamuj tylko sniegu wypatruj :-D

asiunia teraz to teściowa będzie musiała "gryźć ten orzech" , bo to ona będzie zachęcana przeze mnie do wychodzenia :-D
a to przodem do kierunku jazdy nie ma choroby lokomocyjnej?

nie wiem. Ja mam ta chorobe i jestem ''zdrowa'' jak widze gdzie jade i jade przodem, wiec pomyslalam ze jezeli Tysia ma to po cioci Asi :-D to moze jej to pomoze :-D a jak nie pomoze to znaczy ze to nie po mnie:laugh2::laugh2:

Dzisiaj mialam. Ahhh.... Zrezygnowalam z tej pracy, bo to w drugim miescie. Jakies 30km w jedna strone... ALe praca zajebista :-D coz jak aenye powiedziala - praca nie ucieknie - nie ta znajde inna, w swoim czasie :tak:

asiunia cos w tym jest.ja mialam lekka ,bo tylko kilka razy wymiotowalam ale czesto dostawalam migrene w smierdzacych niegdys autobusach i autach.zawsze siadalam z przodu,i tez patrzylam przed siebie.ustapilo mi to z wiekiem.moja bratowa i mnie czasem i boli glowa i mdli gdy jedziemy z tylu...hmmm...

reklama
Do góry