reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
jest dla dzieci tantum verde a dla doroslych chyba jest tantum verde forte

moge wkleic linku wcale nie podoba mi sie to forum nie dopracowane spacja sie przesuwa....

Ostatnia edycja:
hejo llasencje

stodal wyrzucilam ostatnio caly do kosza.... to homeopat. a takowych nie stosuje

mitaginka ja tez musze przod.do kierunku jazdy i z tylu mi niedobrze potwoernie, caly dzien nawet po chwili jazdy:( jak sprawdzisz jak Tysia reaguje na jazde przodem to sie podziel obserwacjami:)

asiunia ja chyba tez odpuszcze prace...

Jankesowa dobrze, że jest dobrze :-)

Morgaine będziesz w domu z dzieciaczkami, tzn z Niśką? bo chłopaki to pewnie w p-kolu...

a jam dzisiaj co chwila gości, najpierw brat, potem teście mi auto przywieźli, jeszcze ma wpaść mama i siostra męża... uff

posprzątałam, dwa prania zrobione, zmywarka, nawet chleb się piecze, tylko ciasta nie upiekłam :confused2:

jutro odbieram siostrę z lotniska i czeka mnie ciężkie 1,5 tyg. :cool:

wróciłyśmy jednak teściowa też pojechała :-)
było superowo szkoda że aparatu nie mam, ale chyba co tydz będę chodzić no cudo, na początku trochę się bała i było zimno ale za chwile się przyzwyczaiła no super po prostu. nawet prawie się sama utrzymywała, a jak na brzuchu "pływała" to aż głośny śmiech. ja za to 2 razy sie wywaliłam z małą na rękach ale tylko się strachu nabawiłyśmy. a w aquaparku fajnie bo i przewijaki i łózeczko, więc jak ja się przebierałam to małą posadziłam w łózeczku. za tydz spróbuję na zwykłym basenie.

Jankesowa – nie wiedziałam że tantum jest też dla dzieci.. warto wiedzieć bo na mnie super działa

nati – super że pobyt udany!! Fajnie bo dla dziecka zawsze coś nowego i się zahartuje. I koniecznie na drugi raz bierz aparat!! Paka z al super!!!
Ja małej 3 stroje kupiłam i jakoś nie możemy się na basen wybrać.. jest dość daleko ale to nie argument.. jak przestanie chorować to pojadę z nią – obiecuję!

baby - że Ty tak mało zrobiłaś i ciasta nawet nie masz.. ;-)

U mnie dziś taki sobie – nawet nie miałam chcicy dziś rano nic pisać. Chyba się @ zbliża bo w***** lekkiego mam. Pogoda u mnie super i pospacerowałam z Milcią aż miło – odprowadziłam młodego na kungfu i poszłam na stację pompować koła od wózka bo już flaki miałam. Koła jak nowe normalnie! Poszłam za pomysłem nati i kupiłam najpierw „pomysł na..” a potem karkówkę i staremu wmówiłam że samo coś wymyśliłam na obiad – łyknął i zachwycał się jakie dobre mięsko.. będzie miał okazję to jutro powtórzyć bo mięcho zostało na jutrzejszy obiad. Krzysiek poszedł do kumpla na mecz – oglądają w tv a ja delektuje się spokojem i szykuję do samodzielnego kąpania małej. I już cykam się tego tygodnia – mała jeszcze na antybiotyku a ja w czwartek do pracy.. laska która wróciła tydzień przede mną załamana bo mówi że padaka straszna i wyniku nie ma.. strasznie się boję ale coż – spróbować trzeba i najwyżej zasilę grono bezrobotnych szukając czegoś innego.. dołuje mnie to ale staram się myśleć optymistycznie..

aneczkaaa ja też się obawiam wyników...no cóż...ale jeszcze bardziej to nadgodzin :no:
nati to fajnie, że było ok! i faktycznie szkoda, że nie miałaś aparatu :cool:

my chcieliśmy wyjść na spacer, ale jak już się zebraliśmy to zaczeło padać, więc pojechaliśmy do CH na zakupy i obiad do Sfinksa. Tak już za mną chodziła pyszna shoarma :-)
W jedną stronę Tysia jeszcze znośna, ale w drugą...:angry: płacz, krzyk- nie wiem, co jeszcze...Oczywiście spociłam się z nerwów, jak zazwyczaj...
A tylko weszliśmy do domu, to uśmiech, gaworzenie itd.
Poza tym to ubieranie. Koszmar. W lecie problemu nie było, a teraz...?
Jednym słowem- zamiast w weekend odpocząć, ja się zmęczyłam bardziej niż w tygodniu :szok::-D

Mitaginka – ty mi smaku nie rób!! Obok mnie jest super dobry kebab a jak chciałam go sobie kupić to lokal nieczynny do końca marca.. a już tam chciałam dostać kartę stałego klienta!!

Ja o nadgodziny się nie boję ale chciałabym wykorzystywać godzinę na wcześniejsze wyjście z okazji karmienia.. nie wiem czy to mile widziane będzie.. w mojej grupie było 14 osób a zostało ze starej ekipy 5 – reszta zwolniona i kilkoro nowych na grupie.. nie wiem jak się tam odnajdę..

Jako wyrodna matka pozwalam dziecikom oglądać tv i misia od pół godziny wpatrzona jak w obrazek :-)

reklama
następnym razem wezmę aparat ale nie wiem czy sama nie pójdę.
tak ubieranie to koszmar ale ostatnio ubieram na balkonie ( mam zabudowany więc nie jest aż tak zimno) i jest spokojna

Do góry