reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
owca Tysia nie chce butli i to jest problem, bo ja za miesiąc wracam do pracy... a co do marudzenia przy zębach..hmmmm, powiem Ci, że na początku (przez jakieś 3 miesiące) Tysia tak nam dała w kość (krzyk, płacz, histeria i tak po 10 godzin non stop- nawet kropelki uspokajajce brała), że teraz trochę płaczu albo marudzenie mnie nie wzrusza. Wiem, że ona nigdy nie będzie spokojna :-D także trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie ;-)

lekarz na 17.30 więc sie psychicznie zbierac zaczelam;) zupka małej sie gotuje a my obiad w mieście po lekarzu, bo skoro do koszalina 30 km jedziemy to moze choc maca zaliczymy;)

Witam z powortem :-)

Nie sposob spamietac co u kogo, mimo, ze pobieznie doczytalam co i jak... Widze, ze niektore dzieciaczki maja juz zabki, niekotre juz smigaja na nozkach ;-) niektore urosly itd... Oj, dzieje sie, dzieje ;-) Dla kazdego gratki :-)

Ja narazie za bardzo nie mam sie czym pochwalic, jakos malo postepow u nas, ale ciagle pracujemy nad tym... Wyrosla mi dziolcha, maz wazyl ja z Tesciowa i nie bylam przy tym, ale twierdza, ze jakies 9kg :szok: Moze to i prawda, bo duza jest i ciezka ;-)

Podroz nam minela ok. W strone do pl byla tragedia, bo Mala niemal ciagle wyla i tylko na cycu by siedziala, ale powrotna podroz zaliczam do udanych, ladnie spala i nawet jak czuwala to byla grzeczna - widocznie przyzwyczaila sie do podrozy, bo zrobilismy jakies 5 tys km :szok::tak:

Acha, zalapala smoka, ale daje Jej tylko na noc, jak sie obudzi i marudzi. Dla tych ciagle probujacych/cycowych moze podpowiem, zeby sprobowac tych kauczukowych [takich brazowych] o ksztalcie sutka - bo taki ma moja i dosyc szybko zalapala :-)

A, dzis zjadla tez odrobine mojego mleka z butelki! :szok: I kaszke spija z lyzeczki.... czyli jakas nadzieja jest, ze sie w koncu usamodzielni... ;-)

Wiecej grzechow nie pamietam ;-)

dranissimo witaj spowrotem :-) mam nadzieje ze urlop udany :-D no i super ze chociaz droga spowrotem wam na luzie minela :-) podziwiam, ja po 1 razie i to nawet calkiem udanym powiedzialam dosc i jak juz to samolotem :-)

no i jest jak myslalam, mlody sie nie zbyt najada ta woda i sokiem, przez co caly dzien marudny, a rozwolnienie jak bylo tak jest... :-(

Polecam pampersy Dada kupilam po 3 miesiacach ( ostatnio uzywalam jak maly mial z dwa) i sie poprawili cieniutkie super jakosc a jaka cena : juz nie kupie ogryginalnych pampersow a cala czas na nich jechalam :) Czekam za kurierem i kojcem ;p i jeszcze inhalator ma przyjsc ;p a ja sie chwale wyspalam sie jak nigdy :) synuś sie poprawil pewnie az na jedna noc no ale raz w tyg to zawsze cos :) za to w dzien sie zrobil nie poradny... wypadnie mu z reki grzechotka to ryk zamiast ja podnisc i po ryczy a za chwile sie skapnie ze umie sam podniesc a steka , wrzeszcz i sie wscieka :)

eywa kciukasy oby bylo ok...
asiunia 100lat dla malego :*

Marma trzymam kciuki żeby to nie było jednorazowe u M ;-)

Nati a widzisz poprawę po skrzypie?

Aneczka a jakie witaminy bierzesz na włosy?

Owca :szok: ja zamierzałam karmić tak do roku i co? to ja już kompletnie łysa będę, na mioch zakolach mogą lądować helikoptery :wściekła/y:

Mitaginka jakiego smoczka do butli używasz?

reklama
Do góry