reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dzień dobry!!!

Nie miałam neta od niedzieli,a czas był...więc jak nie urok to sr...:wściekła/y:

asiunia-sto latek dla Josha:-)

nati-aiunia stoi sama???Kobito,masz ewenement w domu!!!!;-)

mitaginko-co tu czytam,ząbki u Tysi???No rewelka,bo u nas nic....

eywa-wyobrażam sobie Twoje zmęczenie po tych nocach...i wspólczuję,oby jakaś diagnoza w końcu była trafna

A ja leżę sobie z Karolkiem na podłodze,mały nie może się nagadać a ja mam chwilę,żeby tu pobyć.Marysia w p/kolu,a na 14 na rehabilitację jedziemy.Pogoda paskudna,pada i jest zimno,ale ponoć jutro ma być lepiej...
Od dziś zaczynam kolejny sezon fitnesowy,już się nie mogę doczekać-i choć nadprogramowych kg u mnie brak-to poćwiczę z i dla przyjemności;-)

marma a czemu może kazać Ci odstawić od piersi?
eywa :*
owca śpiworki wygodne, ja jestem zadowolona, przynajmniej wiem, że się nie odkryje, a co dajemy na noc...hmmm, ja...cyca :-D a śpi generalnie ładnie: jedna, czasem dwie pobudki
asiunia buziaki i wszystkiego naj dla Josha!

ja zaraz jadę na zakupów ciąg dalszy, kierunek: inne CH ;) M. ma dzisiaj urlop, więc zostaje z małą. Pogoda koszmarna, bleeeee

eywa pisz, jak po lekarzu
aneczkaaa no, zobaczymy, jak teściowa jutro wytrzyma ;)
sania mi nie wypadają

za to wczoraj wieczorem bolała mnie klatka piersiowa, ból prominiował aż do pleców i było mi duszno...potem się położyłam, ale głupie myśli były, że to coś z ...sercem...(?)

sania- wypadają na potęgę zaczęłam skrzyp brać bo już mi mama mówiła że łysieje :-(
MamusiaDorusia- stoi jak się postawi przy łóżeczku lub za obie rączki czasami puszcza jedną i chce np zabawkę ale od razu leci

Sania – włosy to garściami wypadają!! Mam już zakola i czeka mnie ścięcie włosów bo są strasznie rzadkie.. biorę witaminy a włosy i tak wylatują.. po Sebie miałam to samo

mitaginka – owocnych zakupów!!

U mnie Mila śpi, Seba leży a mnie głowa napierdziela.. chyba od nie wyspania.. Mila cały czas budzi się 6-8 razy w nocy

mitaginka ja tez daje cyca na noc..wczesniej sie budzil raz w nocy a potem nad ranem..a teraz jest masakra...moze to zeby...bo jak przygryzie mi palca to az mam slad...wiec moze mu sie beda wyżynać...tylko ile to trwa? bo tu widze ze Tysia juz ma 2, gratulacje...tez tak marudzila?
karmisz piersia, a butle je Tysia? Bo Ksawcio nie chce odrazu awantura jak mleko poczuje...Dodaje do niego tez ciutke kaszy mannej i nic...Jak go nauczyc?

mi wlosy tez garsciami wychodza jak bede tak dalej to lysa zostane...ale moja fryzjerka powiedziala ze tak bedzie dopoki bede karmila piersia...

mi wlosy teraz strasznie wypadly w czasie ciazy i po porodzie. Mialam lysy plac na czole, tzn tak jakby zakole sie powiekszylo. Zaczelam przedzialek z drugiej strony nosic, bo mi bylo wstyd :-( a teraz patrze a tam pelno malych wloskow :-D odrastaja :-D troche smiesznie to wyglada, ale ufff :-) nie bede lysa przed 30 :p

dzieki dziewczyny za zyczenia dla Joska :* :-D on dzis chodzi dumnie z plakietka przypienta do bluzki 'i'm 3 today' :-D i nawet jak listonosz dzis przyszel to mu sie chwalil :-D hihi kochany lobuz :*

reklama
Do góry