reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

właśnie z hippa mi nie podchodzi, ani w granulacie, ani w saszetkach ;)
a jaki masz herbapol? mi z herbapolu kraków smakuje, a z herbapola pruszków juz nie :-D o matko! :-D

reklama
ducha moze znajdz cos co ma podobny sklad i smak nie bedziesz miala wyrzutow ze za duzo wypijasz ;-)
eywa :-D:-D fajna teoria podoba mi sie :-D
herbatita fajnie ze masz odwage tesciowej powiedziec co Ci sie nie podoba

łooo matko, nie wiem jaka miałam :-D, już dawno sie skończyła i wyrzuciłam pudełko. Hipp bije u mnie wszystkie inne na głowę. Ale wiesz co, chyba jesteśmy psychiczne z tymi herbatkami, a może ktoś jeszcze uzależniony?! :-p

Aaaaaa!!!!!!!!:szok: zabrali nam dziękuję!!!!!!!!

Herbatita – no teściowa się bystrością wykazała nie ma co.. i nie cierpię jak ktoś walący papierosami zbliża się od mojego dziecka. I nie pozwalam całować zwłaszcza w usta!!

ja herbatkę mam z hippa i jest mega słodka.. coś mi nie podchodzi.. koper zaparzony piję żeby i dla mnie i dla małej było

ducha moze znajdz cos co ma podobny sklad i smak nie bedziesz miala wyrzutow ze za duzo wypijasz ;-)
eywa :-D:-D fajna teoria podoba mi sie :-D
herbatita fajnie ze masz odwage tesciowej powiedziec co Ci sie nie podoba

no wiesz to ona będzie siedzieć z Wikunią wiec muszę mówić co mnie dręczy i wkurza. Ma robić tak jak ja chce w końcu to moje dziecię, ona juz swoje wychowała

Aneczka ja sie wzięłam na sposób, w gościach czy nie jak tule swoja córcie i całuje to np ją w usteczka i mówię że tylko mamusia i tatuś tak mogą nikt inny:-p

Ostatnia edycja:
o, już oddali dziękuję :-).
Ok, ja mykam pod prysznic i tuli tuli do Tymeczka, jutro lekarz a potem sprzątanie koniecznie.
Kolorowych snów cioteczki :*

reklama
ja się zmobilizowałam i popołudniu posprzątałam chatkę - znaczy kurze, odkurzanie i mycie podłóg i starczy! Jest nieco ciuchów do poukładani ale poczekają na swoją kolej.. Małżon wrócił z pracy i nie zobaczył nawet jak podłoga lśni.. szkoda słów.

Do góry