reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ee to lepiej brzmi i pewnie lepiej tam jest :) a ja się pytam nie o wychowawczy tylko o wypoczynkowy.. ale chyba też się nie należy.. Przedłużą umowę i będziesz wiedziała że warto było wrócić - tego życzę

reklama
witam się dziewczynki padnięta i zmęczona:-(
kurcze nie wiem co się dzieje z moim dzieciem normą było zasypianie o 20 po kąpieli a teraz nie teraz jest ryk i płacz i zasypia dopiero na rękach koło 22,wstaje rano śmieje sie wszystko ok ale po jakiejś godzinie znowu placz usypianie na rękach spanko 20 min i tyle,nie wiem może już ja jestem jakaś dziwna,bo teściowa była i powiedziała że histeryzuje a dziecko musi płakać:crazy:
ale ja chcę wiedzieć co się dzieje,czemu tak płacze!ech teraz leży i się śmiej normalnie świra dostane:szok:
nelasuper że wszystko ok ,będziesz spokojna:)bużka dla was obu:)
natinie przejmuj sie nie ma czym ,rodzice tacy są czasem dziwni:-)
anetka1990super że mama zostaje z niuniem:)nie ma to jak kochająca babcia:-)

jakoś przeżyłyśmy tę noc, jadła co 15 min przez to,że bez jedzenia poszła spać,o 2 w końcu miała dość tego ciumkania i wstała całkiem, oczywiście 3 godziny wycięte z życiorysu, już 3 noc z rzędu, potem znów co chwilę, a ja mam auto prowadzić dzisiaj,hehe ledwo na oczy patrzę, dobrze,że tylko 40 km do tego lekarza;)
się wkopałam na maksa z tym ściąganiem mleka do kleiku,ehhh

eywa, nie zazdroszcze! Moja tez spi jakos niespokojnie, ale nie az tak... I pomyslec, ze nasze chlopy sobie spia snem spokojnym, a twardym!!

Wczoraj dalam ze 2 lyzeczki marchewki Zuzce i dzis cala kupa z marchewkowa zawartoscia :-D Tylko jakby tej marchewki wiecej w kupie niz zjadla :szok: :-D

Dzis po poludniu jade z szeryfem gadac o moim powrocie... Ale mam stresa! Ciekawe co on powie na moja wersje powrotu... na 1 dzien! :-)

czemu na 1 dzień??

bo nie chce narazie na caly etat, chce byc z Maluda :-) Nie po to tyle czekalam, zeby teraz mnie wszystko ominelo... A na pol etatu tez nie chce, bo musialabym wynajac nianke i tylko zamieszanie by bylo, bo troche by z nianka byla, troche z mezem... Nie wiem, moze sama sobie komplikuje....

tak, chce pracowac tylko w soboty, no i w ten dzien moj M by z Nia zostawal - co tez mi sie nie usmiecha, bo moj M ma za lekkie podejscie do dzieci...

Co do watku "zazdrosc" hmmm o tesciowa jestem choc nie bardzo umie zajac sie malym aby go nosic zeby u niej nie plakal i tyle. Moja mama moze byc umie go rozbawic ze smieje sie w glos itp itd jak z nia zostawiam co zdarza sie bardzo bardzo rzadko to jestem spokojna. Ogolnie to ja jestem z malym non stop... maz od 7 do 18 w pracy a teraz jeszcze po pracy remont robi takze non stop ja. Mama od 9 do 17 w pracy wraca ma swoja prace wiec zycie a tesciowa no w domu siedzi szalu pracy nie ma a wnuka odwiedzi raz na 2tyg ale dobrze mi z tym.

Moje dziecko od 14.30 zasnelo dopiero o 19 i budzi sie teraz co chwile.... nocki mamy ciut lepsze ale i tak srednio i jak tu go do lozeczka prze lozyc mam stac nad nim cala noc??? ale daje rade i zyje ;)

od laktacyjnej tez jestem uzalezniona ;p

reklama
ale tu pusto. u nas nerwowy dzień ale idzie ku lepszemu. z moimi rodzicami jestem pokłócona na maxa tzn jestem obrażona. są źli że musza zapłacić za notariusza 2000 noż kurde zarabiają tyle co moi teściowie i marudzą o 2000 a teściowie dają 20 000 i pewnie dadzą więcej jak będzie taka potrzeba. tzn wtedy już wezmą kredyt. jeszcze tata zadzwonił do mojej teściowej z pretensjami czemu nam daje kase. no może nie aż tak ale dał jej to do zrozumienia. poprostu brak mi słów. oczywiście na złość tata umówił notariusza na poniedziałek a nie na jutro.
teściowa cały dzień była u nas ale w sumie dobrze że była bo zajęła się trochę mała nawet ją przebrała :-) a ja latałam i załatwiałam sprawy mieszkaniowe. tzn byłam w okolicy wiec teściowa po prostu zostawała z mała jak szłam pod dom itp

Do góry