reklama
a to dwie rozne firmy?właśnie z hippa mi nie podchodzi, ani w granulacie, ani w saszetkach
a jaki masz herbapol? mi z herbapolu kraków smakuje, a z herbapola pruszków juz nie o matko!
Ostatnia edycja:
ducha
Tymciowa mama :)
łooo matko, nie wiem jaka miałam , już dawno sie skończyła i wyrzuciłam pudełko. Hipp bije u mnie wszystkie inne na głowę. Ale wiesz co, chyba jesteśmy psychiczne z tymi herbatkami, a może ktoś jeszcze uzależniony?!
Aaaaaa!!!!!!!! zabrali nam dziękuję!!!!!!!!
Aaaaaa!!!!!!!! zabrali nam dziękuję!!!!!!!!
Herbatita – no teściowa się bystrością wykazała nie ma co.. i nie cierpię jak ktoś walący papierosami zbliża się od mojego dziecka. I nie pozwalam całować zwłaszcza w usta!!
ja herbatkę mam z hippa i jest mega słodka.. coś mi nie podchodzi.. koper zaparzony piję żeby i dla mnie i dla małej było
ja herbatkę mam z hippa i jest mega słodka.. coś mi nie podchodzi.. koper zaparzony piję żeby i dla mnie i dla małej było
ducha moze znajdz cos co ma podobny sklad i smak nie bedziesz miala wyrzutow ze za duzo wypijasz ;-)
eywa fajna teoria podoba mi sie
herbatita fajnie ze masz odwage tesciowej powiedziec co Ci sie nie podoba
no wiesz to ona będzie siedzieć z Wikunią wiec muszę mówić co mnie dręczy i wkurza. Ma robić tak jak ja chce w końcu to moje dziecię, ona juz swoje wychowała
Aneczka ja sie wzięłam na sposób, w gościach czy nie jak tule swoja córcie i całuje to np ją w usteczka i mówię że tylko mamusia i tatuś tak mogą nikt inny
Ostatnia edycja:
reklama
ja się zmobilizowałam i popołudniu posprzątałam chatkę - znaczy kurze, odkurzanie i mycie podłóg i starczy! Jest nieco ciuchów do poukładani ale poczekają na swoją kolej.. Małżon wrócił z pracy i nie zobaczył nawet jak podłoga lśni.. szkoda słów.
Podziel się: