reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

właśnie z hippa mi nie podchodzi, ani w granulacie, ani w saszetkach ;)
a jaki masz herbapol? mi z herbapolu kraków smakuje, a z herbapola pruszków juz nie :-D o matko! :-D

reklama
ducha moze znajdz cos co ma podobny sklad i smak nie bedziesz miala wyrzutow ze za duzo wypijasz ;-)
eywa :-D:-D fajna teoria podoba mi sie :-D
herbatita fajnie ze masz odwage tesciowej powiedziec co Ci sie nie podoba

łooo matko, nie wiem jaka miałam :-D, już dawno sie skończyła i wyrzuciłam pudełko. Hipp bije u mnie wszystkie inne na głowę. Ale wiesz co, chyba jesteśmy psychiczne z tymi herbatkami, a może ktoś jeszcze uzależniony?! :-p

Aaaaaa!!!!!!!!:szok: zabrali nam dziękuję!!!!!!!!

Herbatita – no teściowa się bystrością wykazała nie ma co.. i nie cierpię jak ktoś walący papierosami zbliża się od mojego dziecka. I nie pozwalam całować zwłaszcza w usta!!

ja herbatkę mam z hippa i jest mega słodka.. coś mi nie podchodzi.. koper zaparzony piję żeby i dla mnie i dla małej było

ducha moze znajdz cos co ma podobny sklad i smak nie bedziesz miala wyrzutow ze za duzo wypijasz ;-)
eywa :-D:-D fajna teoria podoba mi sie :-D
herbatita fajnie ze masz odwage tesciowej powiedziec co Ci sie nie podoba

no wiesz to ona będzie siedzieć z Wikunią wiec muszę mówić co mnie dręczy i wkurza. Ma robić tak jak ja chce w końcu to moje dziecię, ona juz swoje wychowała

Aneczka ja sie wzięłam na sposób, w gościach czy nie jak tule swoja córcie i całuje to np ją w usteczka i mówię że tylko mamusia i tatuś tak mogą nikt inny:-p

Ostatnia edycja:
o, już oddali dziękuję :-).
Ok, ja mykam pod prysznic i tuli tuli do Tymeczka, jutro lekarz a potem sprzątanie koniecznie.
Kolorowych snów cioteczki :*

reklama
ja się zmobilizowałam i popołudniu posprzątałam chatkę - znaczy kurze, odkurzanie i mycie podłóg i starczy! Jest nieco ciuchów do poukładani ale poczekają na swoją kolej.. Małżon wrócił z pracy i nie zobaczył nawet jak podłoga lśni.. szkoda słów.

Do góry