matko nati, perfect baby;-)
ja mojej poszlam nalac wody do wanienki, polozylam na duzym lozku pod oknem dachowym, bo maruda mala a na okno sie lubi patrzec i dalam smoka. przychodze po minucie a ona spi!! normalnie jak czlowiek kładzie dziecko spac to nie spi, a jak nie kładzie to śpi
no niestety musialam ja wziąć wykąpać, normalnie bym zostawiła, ale miala całe body mokre bo ulała i herbatke tak łapczywie piła...więc i tak musiałabym przebrac. no to wykąpałam, dałam mleko i....płacz!! normalnie od tygodnia się drze po wieczornym karmieniu!! nosimy, tulimy, wymyślamy, dopiero po jakimś czasie sie uspokaja i wtedy daje do łóżeczka i zasypia sama.
ale to mnie martwi. bo jak są bakterie w moczu, to po kąpieli w ciepłej wodzie boli pęcherz właśnie i dzieci płaczące po kąpieli to mogą mieć bakterie w moczu
kolki to nie są, chyba, brzucha ni epręży, poza tym cały dizeń luz, noc luz, a tak dziwnie po karmieniu wieczornym by ją brało?? nie wiem. jutro jej nie wykąpię i zobaczę czy będzie płacz. postaram się też siuśki złapać, ale ostatnio łapałam tydzień i nie złapałam
a w ogóle poza tym że moja dzisiaj ma 3 mce, to jeszcze ma imieniny:-) dzisiaj Weroniki:-)