reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

przenosząc po 2 godzinach spania do łóżeczka się obudziła więc już po kąpieli i teraz gada do karuzeli w łóżeczku :-) ale taka kąpiel bez gorącej wody jest do kitu!!!!
ciekawe kiedy zaśnie po takim dniu spania

edit:
już śpi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
matko nati, perfect baby;-)

ja mojej poszlam nalac wody do wanienki, polozylam na duzym lozku pod oknem dachowym, bo maruda mala a na okno sie lubi patrzec i dalam smoka. przychodze po minucie a ona spi!! normalnie jak czlowiek kładzie dziecko spac to nie spi, a jak nie kładzie to śpi:-D
no niestety musialam ja wziąć wykąpać, normalnie bym zostawiła, ale miala całe body mokre bo ulała i herbatke tak łapczywie piła...więc i tak musiałabym przebrac. no to wykąpałam, dałam mleko i....płacz!! normalnie od tygodnia się drze po wieczornym karmieniu!! nosimy, tulimy, wymyślamy, dopiero po jakimś czasie sie uspokaja i wtedy daje do łóżeczka i zasypia sama.
ale to mnie martwi. bo jak są bakterie w moczu, to po kąpieli w ciepłej wodzie boli pęcherz właśnie i dzieci płaczące po kąpieli to mogą mieć bakterie w moczu:( kolki to nie są, chyba, brzucha ni epręży, poza tym cały dizeń luz, noc luz, a tak dziwnie po karmieniu wieczornym by ją brało?? nie wiem. jutro jej nie wykąpię i zobaczę czy będzie płacz. postaram się też siuśki złapać, ale ostatnio łapałam tydzień i nie złapałam:(

a w ogóle poza tym że moja dzisiaj ma 3 mce, to jeszcze ma imieniny:-) dzisiaj Weroniki:-)

Morgaine, pozdrowionka dla mężula :)
Już mi przeszło, ale się wnerwiłam... jedną ręką pisałam tego posta, bo mały był na rękach, egh.. :-D ło matko, ale ból...
Nosz..
Obudziła go własna kupa :oo2:

przyszła teściowa ja *******e!!!!

ale sobie porę wybrała!

co do tego moczu to weź mnie nawet nie strasz, morgaine, moja się zawsze po kąpieli drze, a nie chcę znów przechodzić tego samego...a mocz pobrać to prawdziwa katorga...
nas jeszcze czeka usg nerek, czy wszystko tam ok i zmiany w nerkach byly spowodowane infekcją ukł moczowego, czy coś nie tak :(

reklama
sorry za wyrażanie ale mnie wkurzyła!!!!!
Morgaine- pozdrów męża

poszła była tylko chwilę, mąż akurat wyszedł z psem więc ja przyjęłam teściową w kuchni do pokoju weszła na 3 sec zobaczyć jak spi i oczywiście z tekstem że nam zapłaci za pobyt w hotelu w jakimś mieście nad morzem np Hel bo na wieś to strach. powiedziałam, że nienawidze ludzi i nie chce hotelu hahahaha

Do góry