reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzieki dziewczyny,to jednak dobrze zrobilam wrzucajac ketchup,a juz myslalam,ze cos pomylilam...bo kolor taki dziwny jakis sie zrobil:szok:...
poukladalam tylko w 2-ch szafach i u oli porzadek w ciuchach...i zmeczylam sie strasznie...na obiad mielismy zupe serowa mielonym...na jutro nie mam zadenej ideii...i przestancie wy mi tu prosze o plazach,morzach...etc...jeszcze musze tyle dni wytrzymac:oo2::oo2::oo2::oo2::oo2::oo2:

reklama
mitaginkaja tez bylam w bibione lata temu i zastanawiam sie czy nie wybrac sie tam we wrzesniu z mala.mysle ze miejscowosc fajna dla ludzi z dziecmi,jesli mnie juz pamiec nie zawodzi.zdecydujemy po 2giej dawce szczepionki ,tak wczoraj orzekl pediatra ,lub gdzies na costa brava,zastanawiam sie ...u nas slonca jak na zyczenie:(

Ostatnia edycja:
mitaginka Twój M. to chyba nawet urlopu nie ma jak zmienił prace?? ja zawsze zmieniałam prace w wakacje i się zdarzyło, że 3 lata urlopu nie miałam :-(

moja malutka z okazji osiągnięcia 1/4 roku śpi cały dzień ale za to przed zaśnięciem płacze z 10 min i potem sen do 2 godz pół godziny dobry humor 10 min płacz i to dość mocny że aż nosić trzeba potem cyc i znowu sen. dziwne

Ostatnia edycja:
Pytanie do dziewczyny których dzieciaczki ciągną smoczki :-)
Jakie smoczków używacie po skończeniu 3 miesięca?
ja dzisiaj chcialam kupic 3-6 mcy avent, ale ladne byly 0-6mcy wiec taki mam
sloneczka,pytanko kulinarne...czy do salatki "gyros" dodajecie ketchup...????:ninja2::ninja2::ninja2:
nie daję
możemy jesc maliny dziewczyny? bo ja uwielbiam:)
możemy:)
Ducha- jak tam bez wody ciepłej?? :-)

Morgaine- obejrzałam sobie zdjęcia na FB, gdzie Ty we wloszech plażę z piaskiem znalazłaś?? o ile to italy. :-)
no właśnie baby to Mallorca:-)
a w Italii tez pelno plaz piaszczystych. uwielbiam wlochy ale od Rzymu na południe, północ mi sie nie podoba:( a w Bibione tez bylam :) i fajnie bylo mimo że północ:-D

no to ja poczytalam i spadam do mlodej bbo sąsiadka ją nosi od 2 godzin i juz ma dosyc. Niśka nie sąsiadka:-D

gotuje Asiuni wodę na kąpiel a Ona śpi i śpi :-( możliwe że już na noc :-( ponieważ położyłam ją tak jak zasypia na noc, wczoraj się nie kąpała więc wypada by dzisiaj ale jak się do 20 nie obudzi to nie będzie kąpieli

reklama
a to narazie plany ,ale mamy takie spoznienia ze nie zdziwie sie jak nie pojedziemy nigdzie.a cos czuje ze pogoda w polsce w sierpniu bedzie do kitu

Do góry