reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

przenosząc po 2 godzinach spania do łóżeczka się obudziła więc już po kąpieli i teraz gada do karuzeli w łóżeczku :-) ale taka kąpiel bez gorącej wody jest do kitu!!!!
ciekawe kiedy zaśnie po takim dniu spania

edit:
już śpi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
matko nati, perfect baby;-)

ja mojej poszlam nalac wody do wanienki, polozylam na duzym lozku pod oknem dachowym, bo maruda mala a na okno sie lubi patrzec i dalam smoka. przychodze po minucie a ona spi!! normalnie jak czlowiek kładzie dziecko spac to nie spi, a jak nie kładzie to śpi:-D
no niestety musialam ja wziąć wykąpać, normalnie bym zostawiła, ale miala całe body mokre bo ulała i herbatke tak łapczywie piła...więc i tak musiałabym przebrac. no to wykąpałam, dałam mleko i....płacz!! normalnie od tygodnia się drze po wieczornym karmieniu!! nosimy, tulimy, wymyślamy, dopiero po jakimś czasie sie uspokaja i wtedy daje do łóżeczka i zasypia sama.
ale to mnie martwi. bo jak są bakterie w moczu, to po kąpieli w ciepłej wodzie boli pęcherz właśnie i dzieci płaczące po kąpieli to mogą mieć bakterie w moczu:( kolki to nie są, chyba, brzucha ni epręży, poza tym cały dizeń luz, noc luz, a tak dziwnie po karmieniu wieczornym by ją brało?? nie wiem. jutro jej nie wykąpię i zobaczę czy będzie płacz. postaram się też siuśki złapać, ale ostatnio łapałam tydzień i nie złapałam:(

a w ogóle poza tym że moja dzisiaj ma 3 mce, to jeszcze ma imieniny:-) dzisiaj Weroniki:-)

Morgaine, pozdrowionka dla mężula :)
Już mi przeszło, ale się wnerwiłam... jedną ręką pisałam tego posta, bo mały był na rękach, egh.. :-D ło matko, ale ból...
Nosz..
Obudziła go własna kupa :oo2:

przyszła teściowa ja *******e!!!!

ale sobie porę wybrała!

co do tego moczu to weź mnie nawet nie strasz, morgaine, moja się zawsze po kąpieli drze, a nie chcę znów przechodzić tego samego...a mocz pobrać to prawdziwa katorga...
nas jeszcze czeka usg nerek, czy wszystko tam ok i zmiany w nerkach byly spowodowane infekcją ukł moczowego, czy coś nie tak :(

reklama
sorry za wyrażanie ale mnie wkurzyła!!!!!
Morgaine- pozdrów męża

poszła była tylko chwilę, mąż akurat wyszedł z psem więc ja przyjęłam teściową w kuchni do pokoju weszła na 3 sec zobaczyć jak spi i oczywiście z tekstem że nam zapłaci za pobyt w hotelu w jakimś mieście nad morzem np Hel bo na wieś to strach. powiedziałam, że nienawidze ludzi i nie chce hotelu hahahaha

Do góry