reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam wieczorową porą :)

właśnie siostra przysłała mi link do domu który niedługo się zwolni, ale trochę za wcześnie no i nie wynajmiemy go ale zachorowałam
165 Cappaghmore, Clondalkin, Dublin 22, West Co. Dublin - House to let

na śmierć zapomniałam wcześniej złozyć życzenia dzisiajszym solenizantkom
Asiunia, Nika wszystkiego najlepszego rośnijcie zdrowo na pociechę waszych mamusiek :) buźka dla Was :)

Mój synuś zasnął dzisiaj o 20:15, słońce moje kofane :) sam oczywiście, normalnie go nie poznaję :)

reklama
Witam serdecznie:-). Moja córka także urodziła się w kwietniu tego roku. Znalazłam to forum dopiero teraz, ale lepiej późno niż jeszcze później...;-) Można się trochę poudzielać?

aquarinka witaj :) i udzielaj sie :)

Nela ucałuj małą od ciotki, bedzie dobrze, bidulinka mała :( rano się na pewno lepiej poczuje, jestem pewna :)

aquarianka, witamy w gronie bb ciotek.

nela, rany, trzymajcie się dzielnie. bidulka malutka.

baby, wynajmujecie mieszkanko w DUblinie? Mieszkanko super, ogródeczek też niczego sobie :)

Ostatnia edycja:
Jak widzę funkcjonuje to już tutaj dosyć długo. Od samego początku naszej podróży jaką była ciążą a teraz jest macierzyństwo :-) Może trochę o sobie...zacznę tak egoistycznie. Nasza córka urodziła się 27.04 o 9.54 sn, 4210 g i 60cm. Poród ok, choć długi. Zapoznam się o czym tutaj piszecie i będę też pisać :tak:

Dragonfly i Baby dzieki ucaluje ja od was.Normalnie jakbym wiedziala ze bedzie tak cierpiec to nie wiem...nie dalabym jej zaszczepic kuzwa mac...dzis w 3jke z moja mama czuwamy przy malej bo sie tak boimy .No i nie zostawisz takiego malenstwa trzesacego sie ,tylko raczki teraz ,cala noc.zeby jutro bylo lepiej........

Aquarinka witaj,z ktorej czesci Polski"nadajesz"? Napisz cos wiecej o sobie ,jeszcze raz fajnie przywitac tu kolejna osobe.

reklama
Nela z dolnej ;-) Także przytulam Twoją córeczkę. Na dzisiaj kończę. Czeka mnie kilka pobudek w nocy. Miłej nocy i cudownych snów dla dzieciaczków i mamusiek :tak:

Do góry