reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, nati - 100 lat dla Waszych 3-miesięcznych Skarbów :*

Jezzuuu, a tak niedawno smsy były od Was z porodówek na wątku smsowym. Masakra jak ten czas leci.

My dzisiaj z Tymkiem zaliczyliśmy 4-godzinne wyjście. Nogi mi odpadają.Zaprowadziłam auto do mechanika, okazalo się, że za krótki pasek dostalam w motoryzacyjnym, no to z buta do sklepu zamówic nowy, potem sie szwendalam z wózkiem, później odebrac pasek, zanieśc do mechanika i czekanie aż zrobi. no i tak pykneły 4 godzinki. Zaliczylam pierwsze karmienie na ławce, wcześniej zciągałam sobie do butli jak na dłużej wychodziłam, a dzisiaj się nie spodziewałam takiej dłużyzny, więc cóż, trzeba było...

Obiad mam od wczoraj, krem z marchwi i karkówka pieczona z pieczonymi ziemniakami. Wieczorkiem mamy gości i robimy swojskie kebaby bo strasznie mi się chce fast fooda, a nie odważyła bym się na takiego z miasta - do mojego użyje tylko tych skladników, które mogę :).
od trzech tygodni wybieram się na solarium i nie byłam jeszcze ani razu, a strasznie świecę bielą (nie lubie tego), jakoś nie mogę się zebrać. 1 sierpnia urlop, wiec jak ja wyskoczę na plaży taka nieopalona :-D (bo przecież nie da się opalic na plaży :-D:confused:), ale tłuste uda z celulitem lepiej wyglądają opalone niż takie białe, nie?!

reklama
Ducha- jak tam bez wody ciepłej?? :-)

Morgaine- obejrzałam sobie zdjęcia na FB, gdzie Ty we wloszech plażę z piaskiem znalazłaś?? o ile to italy. :-)

Ostatnia edycja:
hej ,my walczymy ze skutkami wczorajszego szczepienia .noc byla ok ,ale rano jakies pojekiwania przez sen,pozniej skoczyla jej goraczka do 38,4,przerazilam sie,dostala czopek i jest lepiej.ale znowu robi sie coraz bardziej rozdrazniona.biedne malenstwo:(ile to u was trwalo po szczepieniu takie jazdy?

sloneczka,pytanko kulinarne...czy do salatki "gyros" dodajecie ketchup...????:ninja2::ninja2::ninja2:

ja daję ketchup i sos czosnkowy na bazie majonezu i śmietany, wolę to niż sam majonez :)

też miałam ładne panieńskie:-p

nie podoba mi sei ten fb, nie wiem kto jest kto

cholera ja jeszcze dizsiaj nic nie zrobilam, anwet lozek nie poscielilam, tylko bb i fb:-D
no dzieci rozwiozlam i sniadanie zjadlam. spadam...

ja swojego panieńskiego nie lubiałam..... ale za tym też nie przepadam :-p

a my po 2,5 godzinnym spacerze, mała pięknie spała a my mamy maliny, grzybki i poziomki :)
alexandra- dodaje ketchup i chyba musztarde ( nie wiem dokladnie bo to zawsze córka robi)

mniam, mniam :tak:

możemy jesc maliny dziewczyny? bo ja uwielbiam:)

spróbuj kilka i zobaczysz :)

Ducha- jak tam bez wody ciepłej?? :-)

Morgaine- obejrzałam sobie zdjęcia na FB, gdzie Ty we wloszech plażę z piaskiem znalazłaś?? o ile to italy. :-)

nad Adriatykiem są plaże piaszczyste :) i jeszcze to cudowne morze w pięknym turkusowym kolorze :) bosko :) dawno nie byłam, może w przyszłym roku pojedziemy :)

a te zdjęcia to raczej majorka niż włochy

Ostatnia edycja:
Ja byłam we Vieste i przejażdżałam przez Pescare i dla mnie był ewidentnie turkusowy choc moze przy brzegu nie wygląda tak atrakcyjnie :-D jak chmara dzieciaków biega i robi tym samy z niego wielkie błocko ;-):-D:-p

A'propos gryzaków to mój młody lubi coś takiego:
NUK ZESTAW SZCZOTECZEK EDU SZCZOTECZKA GRYZAK !!! (1685992165) - Aukcje internetowe Allegro
niby to jest od 6 mies. ale inne mu nie podchodzą :-)
P7037014.jpg P7037015.jpg

Nati to fakt całe zachodnie wybrzeże to kamiory i zero piasku

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry