reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

heh ;-)

lilou,
to jeszcze lepiej! bo juz sie prawie zdecydowalam na niego ;-) tylko powiedz, bo wyczytalam, ze czesto sie wiesza i ze przy normalnym uzytkowaniu (rozmowy, sms- ja dosc duzo gadam) bateria nie trzyma dluzej niz dzien-dwa, a to dla mnie za krotko (chociaz te 3-4 dni zeby mial!). powiedz, muli ci? wiesza sie czasem chociaz? (bo jak sie czasem wiesza to bedzie coraz czesciej, siet). cholera jasna, cipca mozna dostac z tymi telefonami.

ja nie wiem, jak sie nazywa ta pozycja do chustowania.. taka o:

mitaginko, SUPER! tak trzymac!

Załączniki

• Zdjęcie0048.jpg
    Zdjęcie0048.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 41
reklama
O kurcze, a ja codziennie Jej ta frida wydmu****e :-( Sterimar tez zapodaje, ale potem tyle tego tam zostaje, ze az mokro... no i z drugiej strony zawsze we fridzie jakies glutki zostaja [kozki :-D], wiec cos tam sie Jej zbiera...

nie martw sie, dranissimo, ja tez dwa razy dziennie (rano i wieczorem) czyszcze nosek. i sol morska, i frida. zawsze tak robilam, jakos sama tez przeciez wydmu****e nos codziennie.

ja codziennie daje sól morską, a fridę gdy ewidentnie widzę nawet,że w nosku coś siedzi;-) niunia śpi, ja poprasowałam, farmę obrobiłam ,popijam karmi i się za książkę chyba zabieram, jakoś organizm chyba się przyzwyczaja do mniejszej ilości snu bo nie padam wieczorami o 22 jak pare tygodni temu
małej chyba skok minął..(odpukać w niemalowane) noce wróciły do stanu przed tygodniem poprzednim, czyli 2 pobudki , dziś nawet tylko jedna była, w dzień zapłakać jej się zdarzy tylko w ostatniej chwili przed zaśnięciem ze zmęczenia, no i kiedy tatuś po powrocie z pracy ponosi na łapkach a potem chce odłożyć, wtedy się buntuje:-D
ale ogólnie milutko znowu jest, jak jest wyspana, niebecząca to nawet jestem w stanie chatke ogarniać na bieżąco, bo umiejętności snu w dzień bez mamy czy cycka nie opanowałyśmy, no spacer to wiadomo, więc spanie wygląda jak u mitaginki, na mnie, przy mnie,aby czuć moje ciepło,żadne pieluszki ,moje ubrania nie są ciepłe:) ale jakoś się do tego przyzwyczajam, mam wtedy czas na zajrznie na bb czy książkę, jest ok dopóki daje radę coś zrobić w domku jak niunia siedzi w bujaczku, targiedia była ostatnio,jak nie chciała;-)

Hej dziewczeta.

Widze ze zorgganizowane juz jestescie bo co wejde to wiecej zabaw powstaje;-)

Co do czyszczenia noska to niektorzy mowia zey nie czyscic bo sie podraznia ale ja nie moge zniesc jak mala ma cos w nochalku, najczesciej staram sie to usunac patyczkiem.

Ze snam u nas w miare, w dzien to nawet bardzo dobrze a noca do pierwszego karmienia spi jak kamien a potem jakos tak czujnie.
Bylam dzis u el dochtorre i jestem juz zamirenowana na 5 lat. A z mniej przyjemnych rzeczy to dostalismy "zaproszenie" na cystografie z Olem juz na wtorek:szok: boje sie jak cholibka i nie moge sie ogarnac.

u nas dzisiaj pobudka o 3:00 i do 5:00 nie spała, tylko wolała sobie pokrzyczeć
o 5:00 zasnęła, ale przed 7:00 już wake up i dokazuje
chyba wczoraj pospala za wszystkie czasy

mam dzisiaj lenia a co należy mi się po wczorajszym sprzątaniu. Więc leżymy jeszcze sobie w piżamach i w pieluchach po nocy ( tzn ja mam Świerzą wrrr dostałam @ i nawet mnie brzuch boli)a malutka juz śpi :-)

nati, po ilu dniach od cerazette dostalas @? ja po jakims tygodniu dostalam, cos tak. ale juz sie chyba skonczyla, tfu tfu, zeby nie zapeszyc! dzieki tamponom nie bylo tak zle.

ja zasypiam normalnie, co za pogoda, brrr. a moze sie zdrzemne..?

reklama
Ooo, nati, dobrze że jesteś. Powiedz mi Kochana, gdzie sie w Gdyni załatwia becikowe? M musi odebrać tam zaświadczenie, że nie pobrał i biedak nie wie gdzie :).

aenye, widzę że Maksio ma dzisiaj urodzinki. Wielki buziak dla niego urodzinowy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry