reklama
nati, a jakos Twoja Mala szczegolnie zachowuje sie, czy marudzi? Jak takie zabkowanie wyglada??
nie marudzi ale się potwornie ślini, że aż śliniak nosi bezprzerwy
7 stron do nadrobienia, nie ma opcji zaraz wychodzę, SAMA bez dzieci, bez M, co prawda bez Niki nie moge sie ruszyc bo mi serce peka, ale jakos wytrwam
jutro sprzatanie na chrzciny, pojutrze gotowanie z tesciową i chrzestną Nisi, a w nd chrzciny wiec bede miala z 50 stron do nadrobienia
aenye mowilam ze chusta bomba!! ta bliskosc!! ja uwielbiam wprost miec małą w chuście!! az tesknie juz1!! bo zaraz wychodze bez niej buuu. po tym szkoleniu tak mam ze zostawic jej nei chce... a ona dzisiaj co do cyca dalam to placz i tylko rece!! mam nadizeje ze przez cieplo a nie przez szczepionke!!
w hm nie zdążę się obkupić bo w poniedzialek to juz wszystko przebrane bedzie, aprzechodzilam dzisiaj obok, siet!! no nie weszlam bo w hm tylko dla dzieci kupuje a poszlam spodnice dla seibie mierzyc...
ale za to meble ogrodowe kupilam tzn.zamowilam i za 2 tyg.beda
no i M podescik zrobi, zadaszenie i będą pikne wczasy w ogrodzie w tym roku...prawdziwe wczasy pod grusza hahahaha
laski please trzymajcie kciuki za moje chrzciny bo ja nie jestem nigdy pewna takich imprezek rodzinnych bedzie duuuzo znajomych bo po poludniu urodziny Konrada wiec mam nadizeje bedzie fajnie
milego weekendu bo nie wiem czy zajrzę...chociaz nałóg to nałóg;-)
no i nie wiem co u was takze łączę się w radości...i bólu macierzynstwa...
jutro sprzatanie na chrzciny, pojutrze gotowanie z tesciową i chrzestną Nisi, a w nd chrzciny wiec bede miala z 50 stron do nadrobienia
aenye mowilam ze chusta bomba!! ta bliskosc!! ja uwielbiam wprost miec małą w chuście!! az tesknie juz1!! bo zaraz wychodze bez niej buuu. po tym szkoleniu tak mam ze zostawic jej nei chce... a ona dzisiaj co do cyca dalam to placz i tylko rece!! mam nadizeje ze przez cieplo a nie przez szczepionke!!
w hm nie zdążę się obkupić bo w poniedzialek to juz wszystko przebrane bedzie, aprzechodzilam dzisiaj obok, siet!! no nie weszlam bo w hm tylko dla dzieci kupuje a poszlam spodnice dla seibie mierzyc...
ale za to meble ogrodowe kupilam tzn.zamowilam i za 2 tyg.beda
no i M podescik zrobi, zadaszenie i będą pikne wczasy w ogrodzie w tym roku...prawdziwe wczasy pod grusza hahahaha
laski please trzymajcie kciuki za moje chrzciny bo ja nie jestem nigdy pewna takich imprezek rodzinnych bedzie duuuzo znajomych bo po poludniu urodziny Konrada wiec mam nadizeje bedzie fajnie
milego weekendu bo nie wiem czy zajrzę...chociaz nałóg to nałóg;-)
no i nie wiem co u was takze łączę się w radości...i bólu macierzynstwa...
a ja aż się zastanawiam, czy wszystko z Martynką ok
pisałam Wam, że spała na mnie 3h, potem ją przebrałam nakarmiłam, M. akurat wrócił z pracy i ją uśpił, wyszliśmy na spacer- spała, wróciliśmy do domu- nadal spała. Obudziła się w końcu po 3h, wykąpaliśmy ją, nakarmiłam, 5 minut usypiania i...śpi
aż nie wiem, co się dzieje
pisałam Wam, że spała na mnie 3h, potem ją przebrałam nakarmiłam, M. akurat wrócił z pracy i ją uśpił, wyszliśmy na spacer- spała, wróciliśmy do domu- nadal spała. Obudziła się w końcu po 3h, wykąpaliśmy ją, nakarmiłam, 5 minut usypiania i...śpi
aż nie wiem, co się dzieje
..aenye
Mama grudniowa'06
a mnie nie ma na bb bo calymi dniami latam, to tu, to tam...
nati, gratki pierwszego zabka :-) to teraz nakladki na cycki ;-)
morgaine, kciuki chrzcinowe zacisniete!
cucu i jak, mama sie pojawila?
odn chusty - dzis 3h mlody spal w ikei i w superpharmie ;-) boski sprzet. wybieralam zaslony i juz sa u krawcowej, thx god ;-)
zaraz postaram sie o fote.
kozica, ano jo ;-)
mitaginko, a tobie i tysi gratki spaniowe :-)
lilou, czyli masz taka nokie? bo mowisz, ze polaczenie dotykowego i normalnego.. a w czym ten tel jest 'normalny' ? serio pytam, bo nie wiem, na str wyglada na dotykowy.
Nokia C5-03
a moze masz taki? Nokia C5
mozesz mi napisac cos wiecej? jak dlugo trzyma bateria, czy nie muli etc?
nati, gratki pierwszego zabka :-) to teraz nakladki na cycki ;-)
morgaine, kciuki chrzcinowe zacisniete!
cucu i jak, mama sie pojawila?
odn chusty - dzis 3h mlody spal w ikei i w superpharmie ;-) boski sprzet. wybieralam zaslony i juz sa u krawcowej, thx god ;-)
zaraz postaram sie o fote.
kozica, ano jo ;-)
mitaginko, a tobie i tysi gratki spaniowe :-)
lilou, czyli masz taka nokie? bo mowisz, ze polaczenie dotykowego i normalnego.. a w czym ten tel jest 'normalny' ? serio pytam, bo nie wiem, na str wyglada na dotykowy.
Nokia C5-03
a moze masz taki? Nokia C5
mozesz mi napisac cos wiecej? jak dlugo trzyma bateria, czy nie muli etc?
lilou
Fanka BB :)
a ja padam na pyszczekbyłam dziś na spotkaniu bb poznaniankowym , dzień pełen wrażeń :-)
aenye boszeee ja jakaś sierota jestem i źle spojrzałam ja mam nokię C3- 01. Także sorry za wprowadzenie w błąd ;-)
I Ciebie zapytam w jakiej pozycji trzymasz Felusia w chuście i jak ją wiążesz?
Fajnie że tak Ci się spodobało ale wogóle wózka nie brałaś?
mitaginka super że Tysia tak śpi!nie zamartwiaj się tylko ciesz i napawaj spokojem ;-)
aenye boszeee ja jakaś sierota jestem i źle spojrzałam ja mam nokię C3- 01. Także sorry za wprowadzenie w błąd ;-)
I Ciebie zapytam w jakiej pozycji trzymasz Felusia w chuście i jak ją wiążesz?
Fajnie że tak Ci się spodobało ale wogóle wózka nie brałaś?
mitaginka super że Tysia tak śpi!nie zamartwiaj się tylko ciesz i napawaj spokojem ;-)
pandora83
Fanka BB :)
nati- gratulacjei współczuję;-)
mitaginka- no to kciuki żeby tak już Tysi zostało
morgaine- powodzenia!!
a my po wizycie u lekarza- na pleśniawki nystatyna i 1300g w 5 tyg:-) lekarka pytała czy on tylko na cycku
Antek dziś przechodził samego siebie od 9 do 16 prawie nie spał- zły, wózek be, na rękach źle no myślałam że wyjdę z siebie bo on raczej spokojny jest i nie przyzwyczajona jestem do takiego zachowania...na szczęście o 16 zasnął i spał do 18 potem mycie brykanie do 20.30 i znów śpi
mitaginka- no to kciuki żeby tak już Tysi zostało
morgaine- powodzenia!!
a my po wizycie u lekarza- na pleśniawki nystatyna i 1300g w 5 tyg:-) lekarka pytała czy on tylko na cycku
Antek dziś przechodził samego siebie od 9 do 16 prawie nie spał- zły, wózek be, na rękach źle no myślałam że wyjdę z siebie bo on raczej spokojny jest i nie przyzwyczajona jestem do takiego zachowania...na szczęście o 16 zasnął i spał do 18 potem mycie brykanie do 20.30 i znów śpi
U
użytkownik 838
Gość
No i sie doczekalas mitaginka! :-) Nie dziwie Ci sie, ze taka zdezorientowana jestes, to wielka odmiana ;-)
Moja Malutka tez od jakichs 2 dni ladnie spi, tzn spi, a dla mnie kazda miniuta to powod do radosci :-)
Dziewczyny, jak sobie radzicie z czyszczeniem noska? Ja dzialam frida i chyba Mala to lubi, bo czasem to az sie nastawia do czyszczenia ;-) Nie ma katarku, ale ciagle cos tam Jej swiszczy wiec codziennie czyszczonko jest konieczne.
Moja Malutka tez od jakichs 2 dni ladnie spi, tzn spi, a dla mnie kazda miniuta to powod do radosci :-)
Dziewczyny, jak sobie radzicie z czyszczeniem noska? Ja dzialam frida i chyba Mala to lubi, bo czasem to az sie nastawia do czyszczenia ;-) Nie ma katarku, ale ciagle cos tam Jej swiszczy wiec codziennie czyszczonko jest konieczne.
reklama
dranissimo Tysi też świszczy w nosku, ale ja tylko dmucham Sterimarem raz dziennie. Pediatra powiedziała mi, że jak nie ma widocznego kataru (tzn. nie leci z nosa), to wystarczy samo zakrapianie solą morską lub fizjologiczną, bo odciąganie Fridą czy gruszką podrażnia niepotrzebnie śluzówkę, a wystarczy tylko ją nawilżać, zwłaszcza w upały.
Podziel się: