reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

cucumber trzymaj się to pewnie jakiś wirus!

aenye ja się nie dziwię że tyle mleka ściągasz, skoro karmisz tak często małego to masz produkcję na całego ;-)

reklama
Witam Was ..

mało mnie ale to między innymi z powodu małej ale i teraz karta graficzna nam umiera,więc mało a praktycznie wcale nie korzystam z kompa, trza szybko nową wsadzić bo płyta główna pójdzie i będzie dopieruu.

U nas w porządku, Sandra jest cały czas teraz na Pepti, z buzi jej to najgorsze zeszło,trochę ma jeszcze skórę przesuszoną ,mnie się milś kończy już na dobre, co trzeci dzień sobie ściągam bo się jeszcze ciut zbiera co tworzy mi grudki ale mówię idzie ku końcowi mój pokarmik :-(.

no,a mała sobie tera w leżaczku ..i podziwia wiszące tam co nieco heh,
co chwila odkładam jej body które to są za małe, zaraz nic mnie w komodach nie zostanie, trzeba iść znowu trochę pokupować jej,

ja nie mogę się pozbyć krost z czoła od porodu mam wysypane czoło fuj no.

No,i tyle chyba na razie ,egoistyczny post.. ale nie nadrobię tyle,przeleciałam tylko na szybko mnw.co słychać.

Hej,

ja tak szybciutko bo mnie Oliwka zamęczy zaraz bo mamy iść na ogródek :-)

aenye ja mam tą nokię o której piszesz, i jestem b. zadowolona :-)łatwy w obsłudze, no i fajne połączenie dotykowego i normalnego.

ponawiam moje pytanie bo nikt nie odpisał :zawstydzona/y:którego wiązania używacie i w jakiej pozycji trzymacie maluszka w chuście?

lilou ja używam "żabki", a to dlatego, że Tysia tak właśnie na mnie zasypia- pionowo. Wiem, że proponowane są inne pozycje np. kołyska, ale mała nie lubi takiej pozycji, więc i w chuście tak nie chce być ;)

właśnie pospała na mnie 3h :))), odłożyłam ją do bujaczka, jem na szybko pierogi (kupne of course), a ona już się przebudza;)

lilunia ja kieszonki bo ostatnio inna opcja jak pionowa nie wchodzi w grę. ale ona niby też może być stosowana u takich maluchów. Przerzuciłam się na tkaną bo dostałam super cieńkom od koleżanki.

ja na moment bo kupa roboty przy dzieciach.

My już po ospie !!!!!!!!!!! Dziś koniec wysypu i bez gorączki. Teraz jeszcze trzeba się tych krost pozbyć.

Ale dostałam dziś komplement od męża. jak przymierzałam sukienki w co by się tu ubrać i więc się dopnę to stwierdził że nie mam piersi tylko wymiona...świnia...

marma Ty też nazwij jego męskość jakimś niepochlebnym epitetem :-D
lilou żabka i kieszonka to chyba to samo, tylko różne firmy różnie te pozycję nazywają

EDIT
Niby się przbudza, wierci, ale nadal przysypia w tym bujaczku- JUPI!

reklama
Do góry