reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

heh ;-)

lilou,
to jeszcze lepiej! bo juz sie prawie zdecydowalam na niego ;-) tylko powiedz, bo wyczytalam, ze czesto sie wiesza i ze przy normalnym uzytkowaniu (rozmowy, sms- ja dosc duzo gadam) bateria nie trzyma dluzej niz dzien-dwa, a to dla mnie za krotko (chociaz te 3-4 dni zeby mial!). powiedz, muli ci? wiesza sie czasem chociaz? (bo jak sie czasem wiesza to bedzie coraz czesciej, siet). cholera jasna, cipca mozna dostac z tymi telefonami.

ja nie wiem, jak sie nazywa ta pozycja do chustowania.. taka o:

mitaginko, SUPER! tak trzymac!

Załączniki

• Zdjęcie0048.jpg
    Zdjęcie0048.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
O kurcze, a ja codziennie Jej ta frida wydmu****e :-( Sterimar tez zapodaje, ale potem tyle tego tam zostaje, ze az mokro... no i z drugiej strony zawsze we fridzie jakies glutki zostaja [kozki :-D], wiec cos tam sie Jej zbiera...

nie martw sie, dranissimo, ja tez dwa razy dziennie (rano i wieczorem) czyszcze nosek. i sol morska, i frida. zawsze tak robilam, jakos sama tez przeciez wydmu****e nos codziennie.

ja codziennie daje sól morską, a fridę gdy ewidentnie widzę nawet,że w nosku coś siedzi;-) niunia śpi, ja poprasowałam, farmę obrobiłam ,popijam karmi i się za książkę chyba zabieram, jakoś organizm chyba się przyzwyczaja do mniejszej ilości snu bo nie padam wieczorami o 22 jak pare tygodni temu
małej chyba skok minął..(odpukać w niemalowane) noce wróciły do stanu przed tygodniem poprzednim, czyli 2 pobudki , dziś nawet tylko jedna była, w dzień zapłakać jej się zdarzy tylko w ostatniej chwili przed zaśnięciem ze zmęczenia, no i kiedy tatuś po powrocie z pracy ponosi na łapkach a potem chce odłożyć, wtedy się buntuje:-D
ale ogólnie milutko znowu jest, jak jest wyspana, niebecząca to nawet jestem w stanie chatke ogarniać na bieżąco, bo umiejętności snu w dzień bez mamy czy cycka nie opanowałyśmy, no spacer to wiadomo, więc spanie wygląda jak u mitaginki, na mnie, przy mnie,aby czuć moje ciepło,żadne pieluszki ,moje ubrania nie są ciepłe:) ale jakoś się do tego przyzwyczajam, mam wtedy czas na zajrznie na bb czy książkę, jest ok dopóki daje radę coś zrobić w domku jak niunia siedzi w bujaczku, targiedia była ostatnio,jak nie chciała;-)

Hej dziewczeta.

Widze ze zorgganizowane juz jestescie bo co wejde to wiecej zabaw powstaje;-)

Co do czyszczenia noska to niektorzy mowia zey nie czyscic bo sie podraznia ale ja nie moge zniesc jak mala ma cos w nochalku, najczesciej staram sie to usunac patyczkiem.

Ze snam u nas w miare, w dzien to nawet bardzo dobrze a noca do pierwszego karmienia spi jak kamien a potem jakos tak czujnie.
Bylam dzis u el dochtorre i jestem juz zamirenowana na 5 lat. A z mniej przyjemnych rzeczy to dostalismy "zaproszenie" na cystografie z Olem juz na wtorek:szok: boje sie jak cholibka i nie moge sie ogarnac.

u nas dzisiaj pobudka o 3:00 i do 5:00 nie spała, tylko wolała sobie pokrzyczeć
o 5:00 zasnęła, ale przed 7:00 już wake up i dokazuje
chyba wczoraj pospala za wszystkie czasy

mam dzisiaj lenia a co należy mi się po wczorajszym sprzątaniu. Więc leżymy jeszcze sobie w piżamach i w pieluchach po nocy ( tzn ja mam Świerzą wrrr dostałam @ i nawet mnie brzuch boli)a malutka juz śpi :-)

nati, po ilu dniach od cerazette dostalas @? ja po jakims tygodniu dostalam, cos tak. ale juz sie chyba skonczyla, tfu tfu, zeby nie zapeszyc! dzieki tamponom nie bylo tak zle.

ja zasypiam normalnie, co za pogoda, brrr. a moze sie zdrzemne..?

reklama
Ooo, nati, dobrze że jesteś. Powiedz mi Kochana, gdzie sie w Gdyni załatwia becikowe? M musi odebrać tam zaświadczenie, że nie pobrał i biedak nie wie gdzie :).

aenye, widzę że Maksio ma dzisiaj urodzinki. Wielki buziak dla niego urodzinowy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry