mary105
Fanka BB :)
witam dziewczyny 
mitaginka no to mogło być od tej ryby Albo była zmęczona i chciała zasnąć tak Jak moja dzisiaj darła się a po chwili już spała
albo może jak była po karmieniu chciała odbić?
Ja nakarmiłam odbiło jej się to położyłam i poszłam kąpać Zosie a po chwili tak zaczeła płakać chyba ja było słychać na całej wsi
jak ją przełożyłam przez ramie to jej się odbiło i spokojnie leżała sobie.
Marta jak zaśnie dobrze to śpi ale kurcze ma problem z zasypianiem. Do po łudnia karmię i idziemy na spacer trochę popłacze ale jak wózek jedzie to spi
dzisiaj 3 godz,na podwórku spała ale w domu to koszmar Zasypia przy cycku odłoże do łóżeczka budzi się
karmie potem na leżąco w swoim łóżku i czasami zasypia i jest ok a czasami też jest płacz
ostatnio nawet nie chciała cycusia tylko patrzyła na mnie i zasnęła .Zosie karmiłam,odkładałam do łóżeczka i spała Teraz z Marta nie da się tak
Przynajmniej na razie
a też patrzyłam dzisiaj na slub
nie cały ale chciałam zobaczyć sukienkę i ten pocałunek na balkonie

mitaginka no to mogło być od tej ryby Albo była zmęczona i chciała zasnąć tak Jak moja dzisiaj darła się a po chwili już spała
albo może jak była po karmieniu chciała odbić?
Ja nakarmiłam odbiło jej się to położyłam i poszłam kąpać Zosie a po chwili tak zaczeła płakać chyba ja było słychać na całej wsi
Marta jak zaśnie dobrze to śpi ale kurcze ma problem z zasypianiem. Do po łudnia karmię i idziemy na spacer trochę popłacze ale jak wózek jedzie to spi

a też patrzyłam dzisiaj na slub