reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nati, to bardzo pocieszające :)
A powiedz mi, czy mam zabrać tam coś, czego nie było na naszych listach wyprawkowych na forum ? Jakieś rady ? Czy porodówka jest po lewej stronie, jak sie wjeżdza za bramę ? :-)

A Wy kobiety pomóżcie imię jakies wybrać :)

reklama
Nati, to bardzo pocieszające :)
A powiedz mi, czy mam zabrać tam coś, czego nie było na naszych listach wyprawkowych na forum ? Jakieś rady ? Czy porodówka jest po lewej stronie, jak sie wjeżdza za bramę ? :-)

A Wy kobiety pomóżcie imię jakies wybrać :)
porodowka prosto do konca i na lewo, jakos tak
podkadow nie trzeba- maja lignine mi to wystarczylo. recznika nie trzeba dla maluszka ani zadnych kosmetykow, sztuccze trzeba i kubek- ale daja jak bys nie miala.
Ja wykorzystalam 2 spioszki i kaftanik- mialam cala torbe
nie wiem chyba wszystko

Nati, Mitaginka - fajnie że już w domu, szybciutko...znaczy że OK:-),....dużo radości z macierzyństwa życze

Mitaginko - współczuje tego popękania, psikaj Tantum Rosa...większości pomaga, zresztą pewnie cos Ci zalecieli na to w szpitalu. Wiem ze krocze moze potwornie boleć, kolezanka moja miała podobną sytuację i ogromnie cierpiała,...

Ostatnia edycja:
dziewczyny szybko dochodzą do siebie, już chyba więcej mamusiek niż dwupaków. Witajcie w domkach dziewczyny.
A ja zadowolona bo najedzona, mężulo przywiózł mi chińszczyznę - z resztą moje ulubione jedzenie od kilku lat. Tylko jakies małe to pudełko było albo mi się żołądek rozciągnął.

A ja właśnie wróciłam od lekarza, szyjka 1,5 cm, rozwarcie nadal na 2 cm ale powiedział, że dziś nie urodzę a bóle kłujące mam co chwila..

Dranissimo pewnie tez nic nie dostalas.... Trudno... Zobaczycie jak wroce do domu :-D

ja mialam znieczulenie w kregoslup troche inne niz epidural podczas porodu ale tak samo sie wkuwa. Nie czulam od cyckow w dol... Dziwne uczucie :-D

jedynie co sie martwimy to caly czas mu sie ciezko oddycha przez sluz zalegajacy w plucach... Jak do rana mu nie przejdzie musi miec przeswietlenie...
No i nie chce jesc... Non stop spi i nawet pusty zoladek go nie zacheca do obudzenia i jedzenia...

Nati witaj w domku. Ja tez juz bym wrocila. Haha. Ja jeszcze nie mialam mozliwosci z lozka wstac bo mam niskie cisnienie 88/47 i boja sie ze sie przewroce. Dziwne bo ja czuje sie swietnie :-D

reklama
Do góry