reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nati, to bardzo pocieszające :)
A powiedz mi, czy mam zabrać tam coś, czego nie było na naszych listach wyprawkowych na forum ? Jakieś rady ? Czy porodówka jest po lewej stronie, jak sie wjeżdza za bramę ? :-)

A Wy kobiety pomóżcie imię jakies wybrać :)

reklama
Nati, to bardzo pocieszające :)
A powiedz mi, czy mam zabrać tam coś, czego nie było na naszych listach wyprawkowych na forum ? Jakieś rady ? Czy porodówka jest po lewej stronie, jak sie wjeżdza za bramę ? :-)

A Wy kobiety pomóżcie imię jakies wybrać :)
porodowka prosto do konca i na lewo, jakos tak
podkadow nie trzeba- maja lignine mi to wystarczylo. recznika nie trzeba dla maluszka ani zadnych kosmetykow, sztuccze trzeba i kubek- ale daja jak bys nie miala.
Ja wykorzystalam 2 spioszki i kaftanik- mialam cala torbe
nie wiem chyba wszystko

Nati, Mitaginka - fajnie że już w domu, szybciutko...znaczy że OK:-),....dużo radości z macierzyństwa życze

Mitaginko - współczuje tego popękania, psikaj Tantum Rosa...większości pomaga, zresztą pewnie cos Ci zalecieli na to w szpitalu. Wiem ze krocze moze potwornie boleć, kolezanka moja miała podobną sytuację i ogromnie cierpiała,...

Ostatnia edycja:
dziewczyny szybko dochodzą do siebie, już chyba więcej mamusiek niż dwupaków. Witajcie w domkach dziewczyny.
A ja zadowolona bo najedzona, mężulo przywiózł mi chińszczyznę - z resztą moje ulubione jedzenie od kilku lat. Tylko jakies małe to pudełko było albo mi się żołądek rozciągnął.

A ja właśnie wróciłam od lekarza, szyjka 1,5 cm, rozwarcie nadal na 2 cm ale powiedział, że dziś nie urodzę a bóle kłujące mam co chwila..

Dranissimo pewnie tez nic nie dostalas.... Trudno... Zobaczycie jak wroce do domu :-D

ja mialam znieczulenie w kregoslup troche inne niz epidural podczas porodu ale tak samo sie wkuwa. Nie czulam od cyckow w dol... Dziwne uczucie :-D

jedynie co sie martwimy to caly czas mu sie ciezko oddycha przez sluz zalegajacy w plucach... Jak do rana mu nie przejdzie musi miec przeswietlenie...
No i nie chce jesc... Non stop spi i nawet pusty zoladek go nie zacheca do obudzenia i jedzenia...

Nati witaj w domku. Ja tez juz bym wrocila. Haha. Ja jeszcze nie mialam mozliwosci z lozka wstac bo mam niskie cisnienie 88/47 i boja sie ze sie przewroce. Dziwne bo ja czuje sie swietnie :-D

reklama
Do góry