reklama
anisad
Fanka BB :)
Witajcie
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Odnośnie Aknovi, to pewnie juz urodziła lub rodzi. Zaraz wrzucę sms na wątek
Ja nadal bez objawów...
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Ja nadal bez objawów...
Dzisiaj wraca do domu a rozpakowane masz tutaj https://www.babyboom.pl/forum/kwiec...ietniowe-mamy-d-47959/index3.html#post6958765
nie spotkalam ale myslalam gdzie moze bycWitajcie
Ja nadal bez objawów...
w redlowie super!!!!
porod super, polozna caly czas przy nas. jak nie mialam juz sily to mowila jakies glupoty zebym o bolu nie pamietala. maz caly czas przy mnie-bez niego bylo by zle. pempowine przecial. Polog ok. polozne mile, bardzo szpital jest nastawiony na karmienie piersia wiec pomagaja. nastepny porod tez w redlowie
Beata87
Fanka BB :)
hej kwieciste brzuhatki i mamuśki
my po wizycie kontrolnej Oliwka przybywa na wadze ma już 2750 normalnie wielkolud
od piątku przytyłą 300 g więc oki
jestem niewyspana dziś w nocy brzuszek ją bolał i spała ze mną,byliśmy zapisać się na sprawdzenie bioderek ale zrezygnowaliśmy z NFZ bo wyznaczyli nam wizyte na 18 sierpniabo są kolejkizapisaliśmy się prywatnie....
jeszcze jakoś głowa mnie boli...chyba z tego niewyspania:-(
teściowa też mnie wkurzyłą bo zadzwoniła z pretensjami że jej jeszcze nie zaprosiłam jakbym nie miała innych zajęć na głowie ech...jakiś rozbity mam ten dzień
my po wizycie kontrolnej Oliwka przybywa na wadze ma już 2750 normalnie wielkolud
od piątku przytyłą 300 g więc oki
jestem niewyspana dziś w nocy brzuszek ją bolał i spała ze mną,byliśmy zapisać się na sprawdzenie bioderek ale zrezygnowaliśmy z NFZ bo wyznaczyli nam wizyte na 18 sierpniabo są kolejkizapisaliśmy się prywatnie....
jeszcze jakoś głowa mnie boli...chyba z tego niewyspania:-(
teściowa też mnie wkurzyłą bo zadzwoniła z pretensjami że jej jeszcze nie zaprosiłam jakbym nie miała innych zajęć na głowie ech...jakiś rozbity mam ten dzień
nati mitaginka witajcie :-)
mam nadzieje ze aknovi szybko pojdzie
a ja mam mdlosci i nie wiem dlaczego pije cole ale srednio pomaga..i na dokladke cisnienie jakies wariackie 152/96 (mierzone przed cola wiec to nie kofeina )
no to pomarudzilam
mam nadzieje ze aknovi szybko pojdzie
a ja mam mdlosci i nie wiem dlaczego pije cole ale srednio pomaga..i na dokladke cisnienie jakies wariackie 152/96 (mierzone przed cola wiec to nie kofeina )
no to pomarudzilam
reklama
Podziel się: