reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie :)
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Odnośnie Aknovi, to pewnie juz urodziła lub rodzi. Zaraz wrzucę sms na wątek :)
Ja nadal bez objawów...

Witajcie :)
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Odnośnie Aknovi, to pewnie juz urodziła lub rodzi. Zaraz wrzucę sms na wątek :)
Ja nadal bez objawów...
nie spotkalam ale myslalam gdzie moze byc :)
w redlowie super!!!!
porod super, polozna caly czas przy nas. jak nie mialam juz sily to mowila jakies glupoty zebym o bolu nie pamietala. maz caly czas przy mnie-bez niego bylo by zle. pempowine przecial. Polog ok. polozne mile, bardzo szpital jest nastawiony na karmienie piersia wiec pomagaja. nastepny porod tez w redlowie :)

hej kwieciste brzuhatki i mamuśki:)
my po wizycie kontrolnej Oliwka przybywa na wadze ma już 2750 normalnie wielkolud:-D
od piątku przytyłą 300 g więc oki:)
jestem niewyspana dziś w nocy brzuszek ją bolał i spała ze mną,byliśmy zapisać się na sprawdzenie bioderek ale zrezygnowaliśmy z NFZ bo wyznaczyli nam wizyte na 18 sierpnia:szok:bo są kolejki:szok:zapisaliśmy się prywatnie....
jeszcze jakoś głowa mnie boli...chyba z tego niewyspania:-(
teściowa też mnie wkurzyłą bo zadzwoniła z pretensjami że jej jeszcze nie zaprosiłam jakbym nie miała innych zajęć na głowie ech...jakiś rozbity mam ten dzień

nati mitaginka witajcie :-)
mam nadzieje ze aknovi szybko pojdzie :tak:
a ja mam mdlosci i nie wiem dlaczego pije cole ale srednio pomaga..i na dokladke cisnienie jakies wariackie 152/96 (mierzone przed cola wiec to nie kofeina :-D )
no to pomarudzilam

reklama
Do góry