reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie :)
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Odnośnie Aknovi, to pewnie juz urodziła lub rodzi. Zaraz wrzucę sms na wątek :)
Ja nadal bez objawów...

Witajcie :)
Jak zwykle się dzieje najwięcej, kiedy mnie nie ma. Jak mąż w domu, to mam rzadko wolny komputer i póki co sporo roboty w końcowym etapie przeprowadzkowym.
Nati, spotkałaś aknovi w Redłowie? Napisz mi proszę, jak było, bo teraz mam dwa kroki do redłowskiego szpitala i ciągle myślę...
Odnośnie Aknovi, to pewnie juz urodziła lub rodzi. Zaraz wrzucę sms na wątek :)
Ja nadal bez objawów...
nie spotkalam ale myslalam gdzie moze byc :)
w redlowie super!!!!
porod super, polozna caly czas przy nas. jak nie mialam juz sily to mowila jakies glupoty zebym o bolu nie pamietala. maz caly czas przy mnie-bez niego bylo by zle. pempowine przecial. Polog ok. polozne mile, bardzo szpital jest nastawiony na karmienie piersia wiec pomagaja. nastepny porod tez w redlowie :)

hej kwieciste brzuhatki i mamuśki:)
my po wizycie kontrolnej Oliwka przybywa na wadze ma już 2750 normalnie wielkolud:-D
od piątku przytyłą 300 g więc oki:)
jestem niewyspana dziś w nocy brzuszek ją bolał i spała ze mną,byliśmy zapisać się na sprawdzenie bioderek ale zrezygnowaliśmy z NFZ bo wyznaczyli nam wizyte na 18 sierpnia:szok:bo są kolejki:szok:zapisaliśmy się prywatnie....
jeszcze jakoś głowa mnie boli...chyba z tego niewyspania:-(
teściowa też mnie wkurzyłą bo zadzwoniła z pretensjami że jej jeszcze nie zaprosiłam jakbym nie miała innych zajęć na głowie ech...jakiś rozbity mam ten dzień

nati mitaginka witajcie :-)
mam nadzieje ze aknovi szybko pojdzie :tak:
a ja mam mdlosci i nie wiem dlaczego pije cole ale srednio pomaga..i na dokladke cisnienie jakies wariackie 152/96 (mierzone przed cola wiec to nie kofeina :-D )
no to pomarudzilam

reklama
Do góry