reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

lilou, no ja juz potracilam wszelkie nadzieje, ale w sumie nic mi nie zostalo to moge sobie marzyc, ze to cos da :-)
Ja z kolei nie mam spania. Od tygodni wstaje o 5-6h razem z moim M, z tym, ze On leci do pracy, a ja siedze i sie nudze niemilosiernie :-)
Ide zaraz na spacerek :-) Kazda tak chodzi to nie bede gorsza ;-) Tylko czekam na mezula.
koot witamy z powrotem! A co to za narosla ma Synek? To jakies grozne, czy co?
Jakies wiesci od skorupki ktos ma??

reklama
Hej, dziewczyny. :-)

wlasnie leze w lozku od paru ladnych godzin i sie nudze, bo moje dziecko..... Spi! :-D

jak sie urodzil mezul go nakarmil i zasnal... No i spi, a ja juz nie wiem co mam robic. Mezul siedzi obok i czeka az malutki sie obudzi, a Madi nas olal :-D haha
tez wam zycze takich dzieci :-D

mam zdjecia Madusia ale nie wiem komu przeslac bo do Wilmek nie dochodza.
Drannissimo moge do Ciebie?

asiunia jak do dranissimo nie dojdzie, chyba że masz taniej do niej, to mozesz do mnie:-) fajnie że humorek Ci dopisuje i Madi taki grzeczniusi

Tylko ze moje mmsy nie przechodza do pl... Chyba ze z meza komy sprobuje. :-D

antonina to czekaj sprobuje do Ciebie od meza :-)

a humorek dopisuje. Ciesze sie ze wybralam cc. Narazie przynajmniej. :-)

asiunia - na razie nic nie dostałam, ..a Ty miałas znieczulenie ZZO czy ogólna narkoze?,

przed sekundą dostałam twojego smska ale mms nadal niet

Ostatnia edycja:
:-D ja sie lodow na jadlam mniam mniam ale chyba pojde jeszcze na takie z maszyny a co :-D:rofl2: jak jesc to jesc , widze smaki wam na robilam.

Po spacwerze boli mnie aby krzyz ale z mezulem pojde jeszcze raz.... a moze rower?? tylko jak ja na niego wejde???:szok::confused:

Podbrzusze mnie nie ziemsko boli...

Ja czopa w gatkach co chwila szukam i znalezc nie moge.... takie smarko-gluty mam od 2tyg raz wiecej raz mniej... ale one u mnie to nic nie znacza

ja dzis jestem megaaaa spiaca normalnie na stojaco mnie bierze i caly dzien glodna

Ostatnia edycja:
jankesowa - Ty wariacie...tyle lodów:-D ja już sms posłałam do swojego małżona żeby wracając zahaczył o jakis sklep i kupił mi duuużo lodów. W LIDlu jakies praliny lodowe są podobno, na ulotce wyczytałam:-D

ja to normalnie sie modle o jakikolwiek ból, pomijam ból kręgosłupa który nie zwiastuje niestety porodu, a mnie nic, ani podbrzusze ani nic, czasami tylko jak wstaje albo przy łazeniu cos zakuje aż sie zegne wpół, ale to już mam od jakis 2 tyg. a tak to żadnych skurczy......cccciiiiiszaaaa.

ja sie tez czopem za bardzo nie przejęłam bo wiem że juz niejedna z nas tu o nim pisała - i nie zawsze on cos oznaczał a raczej rzadko szybki poród

asiunia Gratulacje!!! ale super że możesz już do nas zaglądać!!! i pozazdrościć snu synka:-) ech wogóle pozazdrościć rozpakowania:-)

Ciekawe jak reszta rozpakowanych mamuś się czuje :confused:

nie szalejcie z tymi lodami:-)też mam teraz ochotę :happy2:
pobiegałam trochę po schodach (wcześniej nie mogłam się wczołgać na to trzecie piętro a trochę mobilizacji i co drugi schodek przeskakiwałam :-D)

asiunia super ze Madus taki grzeczny :-)
a mnie naszla ochota na salatke kalafiorowa juz wymyslilam jak zrobie zagladam do lodowki a tam majonez wyszedl nosz...musze wymyslic cos innego na moja zachcianke ;)

reklama
Asiunia super, że synuś taki grzeczniutki :) mój całą pierwsza noc płakał i co chwilę chcial do piersi... ale ja i tek nie mogłam spać bo było strasznie gorąco więc mogłam go karmić co chwilkę :)

Do góry