reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hejka!
ja w nocy miałam twardnienie brzucha b. duże i to równo co 10minut, ale po 3 godzinach ustało, dziś dalej trochę wydzieliny. złaziłam się po mieście zakupki porobione, byłam na zajęciach i dopiero wróciłam może coś się ruszy po aktywnym dniu choć narazie tylko to twardnienie znów...czekam na rozwój sytuacji

reklama
asiunia mam nadzieję że wytrzymasz do tego 14tego i dasz mi urodzić przed Tobą:-D

edit: asiunia jak to wody to lepiej jechać. póki dzień, Josiu do babci a Ty z D na IP. nie będą Cię niepotrzebnie trzymać nie bój się...ale lepiej się upewnić...

Asiunia, ale jutro już pojedź na IP ok? :-)
jutro mam jechac na IP? Nawet jak nic juz mi nie wyleci? Ja chcialabym aby pojawil sie jakis znak cos! Wiem ze lepiej sie upewnic i chcialam jechac juz z rana odrazu ale no babka mnie nie chciala przyjac, a u nas sa troche inne procedury niz w PL.
NIe denerwujcie mnie juz - prosze powiedzcie ze to byla wydzielina a ciekla bo taka miala ochote :-)

Morgaine myslisz ze mi wesolo rodzic dzis albo jutro? NIe wiem czy pamietasz ja caly czas obstawialam 11go :-D no ale poczekam do tego 14go, a ty 13go rodzisz :-)

Centra handlowe i duze skupiska ludzi nie wywoluja porodow bylam sprawdzilam- przekonalam sie i nadal mi gorąco :-D:-D
haha :-D spokojnie, poczekaj chwile, a noż widelec sie cos ruszy :-D Ty to odrazu znizki bys chciala :-D nie ma tak latwo :-D

jankesowa, anisad ani kilka godzin po opuszczeniu CH ani tydzień po w tamta sobotę zrobiłam taki maraton po CH że nawet moja mama miała dość, a ja nie miałam siły doczłapać się do samochodu i nic kompletnie NIC 41 tyg. minęło :-(

haha znowu sie usmialam wy u mnie jeszcze najpredzej porod wywolacie:-D

Moj M chce mnie do babci i tesciowej zawiezc mowi ze to napewno podziala... babusia mnie tak w pienic poitrafi ze odrazu sie ruszy cos

reklama
Do góry