reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
nie ja juz tu dzis nie wchodze bo na bank 10 urodze od tego smiania :wściekła/y:
Bylam z mama w sklepie szlysmy razem a ja jak zobaczylam dzial ze slodyczami to skrecilam a ona bidulka szla i szla i gadala do mnie a mnie tam dawno juz nie bylo tylko facet w brazowej kurtce ale byl zdziwiony jak sie go zapytala ktora orezade ma zabrac :-D

jankesowa dobre:-D

w ogóle laski czadu dajecie dzisiaj a ja wyałtowana;-)

asiunia jak nic Ci już nie leci no to nie jedź!! a D czy P czy jak mu tam ma wolne od poniedziałku czy pracuje?? bo najwieksza lipa jak w nd nic, a w pn rano znowu coś a jego nie będzie;-) ale jak to wody to na pewno nie przestaną...

TAK ASIUNIA TAK ja rodzę 13go a Ty 14go:-D umowa stoi;-)
a aenye 12go!
i kolejność pięknie zachowana

akkm poczekasz do 15go? :-D
sorry dziubku, nie chcę Cię denerwować;-) ale masz już złoto w przeterminowaniu (no mam nadizeję, że ja Cię nie przebiję w tej kategorii;-) ) a tak a propos, to na kiedy Ty miałaś termin??
bo jest jeszcze joll. miała termin na 1go a nadal chyba nie urodziła bo nie daje znaku....nawet na smsy nie odpowiada:-(

fajnie, że twój chociaż da się tknąć. mój wczoraj mnie zaczepiał i widać, że już ledwo wytrzymuje to się go pytam czy się będziemy bzykać a on biedniy (przestraszony jakiś) nie, tylko zaglądam hahahah

ja podejrzewam, że on się boi, że go maleństwo łapkami chwyci i nie będzie chciało puścić ;-)

akkm będziemy jutro trzymać kciuki za Ciebie, będzie dobrze :-)

a Marma już dziś, no i fajowo :-D

no niby na 2 kwietnia wg usg , ale ja nie jestem pewna tego terminu mi wychodziło że 28 marzec bo wiem kiedy siadło, ale teraz to juz nic nie wiem po za tym że dziś jest już 9.
joll moim zdaniem już urodziła bo ile by ja trzymali w szpitalu na wywoływaniu.

edit: baby już w domciu z Adriankiem:)

ale Joll by dała znać!!
kurcze nie wiem...

akkm 10ty nie 10ty. potem 12go będą marudzić że 13go nie rodzą, bo się morgaine wtedy hajtała, albo że co gorsza jaki pechowy dzień;-)

mnie się nie podoba TYLKO 14ty!! i każdy po 15tym hahaha bo to po terminie. ale 14go nie chce!! i na bank wtedy urodzę1! bo tak bardzo nie chcę!! - urodziny męża koleżanki. baaardzo sympatyczny facet :angry:

edit: idę na czwarty odc. usta usta;-) of course sezon 1szy dopiero:-D
jak obejrzę wszystkie to może urodzę:-D
kto mi powie ile jest sezonów??

Ostatnia edycja:
naser mater z 10 i kaczorami w końcu kiedyś to ucichnie! grunt żebym ja szybko urodziła albo niech mi zrobiął od razu cc bo jak mam się męczyć z oxy i potem być cięta to tak nie bardzo mi się widzi. wydaje mi się ze teraz leci 3 seria usta usta.

reklama
akkm a Ty jutro do szpitala a cesarka tez na jutro czy sie zobaczy? :-)
siedzialam pol dnia w notatkach ale nie obraze sie jak mlody mnie zrobi na szaro i zdazy sie przed egzaminem urodzic:-D
zaraz znajomi wpadna na kawke a mnie wszystko boli nawet jakies skurcze oszusty mam ;-) pewnie znowu objem sie slodyczami a przez ostatni tydzien przytylam 0,5kg :szok: a podobno teraz sie juz nie tyje ;-)
shannonka dobre :-D
morgaine ja nawet nie wiem jak ten serial wyglada bo bym Ci powiedziala ;-)
tez jestem ciekawa co u joll...

Do góry