reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

akkm moja mam dzis do mnie ze mam nie wymyslac bo jak to wody to niebawem urodze, a ja do niej z placzem "byle nie 10gooooo ;-( !!!" ona zaczela sie smiac ze mi hormony buzuja (miala racje bo skad niby ten placz) i mowi ze to fajna data, taki "strzal w 10tke! :-D " i tak to sobie teraz kojaze jakby co :-) wiec nie przejmuj sie tupolewem tylko celuj w 10tke :-D
btw. Twoj małż juz dawno wycelowal, jakies 9mc temu :-D haha

reklama
hej piękne:)
nie denerwujcie się napewno urodzicie niedługo a narazie wykorzystujcie leniuchowanie:)bosz moje dziecie ma 52 cm i musze szperać w najmniejszych ubrankach żeby coś zneleżć:-)tych ubranek chyba na pół roku jej starczy:)
w nocy yło nawet nawet Oli budzi się co 2-3 h je i zasypia.a jak o 5 wziełam ją do siebie do łóżka spła do 9.30:szok:
właśnie nadrobiłam prosto w serce:)

akkm a ile czasu bidulko jesteś po terminie?

beata potem jak zacznie rosnąć to nie nadążysz z kupowaniem;-)

tylko się nie śmiejcie, ale co to 'usta usta'?:confused:

jaki szał się robi:-D

jak szybciutko jej poszło w ogóle!:-) z jednej strony zazdrość mnie zżera jak nie wiem co, a z drugiej bardzo się cieszę!

ale zacofana jestem z tymi serialami:szok:

wilmek jutro ma się niby ciąża zakończyć gin powiedział że nie będą dłużej czekać, ale czy poród sn czy cc to się okaże jutro.
skorupka niby od ostatniego terminu już jestem tydzień przeterminowana.

Ostatnia edycja:
nati, my normalnie mamy polaczenie jakies telepatyczne :-D znowu jakas godzine temu postanowilam napisac ci sms i zapytac jak tam ;-) hehe, oczywiscie po drodze mialam tysiac spraw do zrobienia i jestes :-D

mnie brzuch napitala, tzn zoladek, zgage mam jak stad na marsa :crazy: koszmarrrrrrr boli, odbija sie kwasem i w ogole kluje. siet.

a ja z dziecmi nie pojechalam do lekarza, bo wygladaja mi na zdrowe. do jutra poczekam, nie wiem, nie chce, zeby na glupim pogotowiu od reki dostali antybiotyk. jak to angina jutro nie bede miala watpliwosci, a teraz towarzystwo szaleje, ma apetyt duzy, pija, lataja jak zwykle. mam nadzieje, ze to nic powaznego, moze lekkie zapalenie gardla czy cos. zreszta nawet nie jest specjalnie czerwone.

chociaz po tej szkarlatynie, co obaj przeszli bezobjawowo niemalze to ja juz jestem totalnie glupia.

morgaine
, pierwsza seria jest najlepsza :-D a teraz leci trzecia.

reklama
Marma!!! Ale agentka! miałam małą (2,5h) drzemkę a ona w tym czasie urodziła!!!!!! Bosz jak fajnie szybko! Po drzemce wstałam z jakimś motorem w .. grzbiecie;-) i zupełnie jakbym w ciąży nie była, nie miała brzucha, nic mi nie jest, nie boli, nie kłuje!!!!! Toc to szok!!
Nati siły życzę, buziaki!!!!

Do góry