reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hejka!
ja w nocy miałam twardnienie brzucha b. duże i to równo co 10minut, ale po 3 godzinach ustało, dziś dalej trochę wydzieliny. złaziłam się po mieście zakupki porobione, byłam na zajęciach i dopiero wróciłam może coś się ruszy po aktywnym dniu choć narazie tylko to twardnienie znów...czekam na rozwój sytuacji

reklama
asiunia mam nadzieję że wytrzymasz do tego 14tego i dasz mi urodzić przed Tobą:-D

edit: asiunia jak to wody to lepiej jechać. póki dzień, Josiu do babci a Ty z D na IP. nie będą Cię niepotrzebnie trzymać nie bój się...ale lepiej się upewnić...

Asiunia, ale jutro już pojedź na IP ok? :-)
jutro mam jechac na IP? Nawet jak nic juz mi nie wyleci? Ja chcialabym aby pojawil sie jakis znak cos! Wiem ze lepiej sie upewnic i chcialam jechac juz z rana odrazu ale no babka mnie nie chciala przyjac, a u nas sa troche inne procedury niz w PL.
NIe denerwujcie mnie juz - prosze powiedzcie ze to byla wydzielina a ciekla bo taka miala ochote :-)

Morgaine myslisz ze mi wesolo rodzic dzis albo jutro? NIe wiem czy pamietasz ja caly czas obstawialam 11go :-D no ale poczekam do tego 14go, a ty 13go rodzisz :-)

Centra handlowe i duze skupiska ludzi nie wywoluja porodow bylam sprawdzilam- przekonalam sie i nadal mi gorąco :-D:-D
haha :-D spokojnie, poczekaj chwile, a noż widelec sie cos ruszy :-D Ty to odrazu znizki bys chciala :-D nie ma tak latwo :-D

jankesowa, anisad ani kilka godzin po opuszczeniu CH ani tydzień po w tamta sobotę zrobiłam taki maraton po CH że nawet moja mama miała dość, a ja nie miałam siły doczłapać się do samochodu i nic kompletnie NIC 41 tyg. minęło :-(

haha znowu sie usmialam wy u mnie jeszcze najpredzej porod wywolacie:-D

Moj M chce mnie do babci i tesciowej zawiezc mowi ze to napewno podziala... babusia mnie tak w pienic poitrafi ze odrazu sie ruszy cos

reklama
Do góry