reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja jak jechałam ostatnio do szpitala to miałam własnie stawianie sie brzucha co 7 minut...
teraz czekałabym chyba na cos bardziej bolesnego, a nie tylko stawianie, ale wiadomo- wtedy było wczesnie, wiec to była inna sytuacja...

reklama
Gratulacje dla baby - w koncu sie doczekala! :-)

a mnie nie mdli, nie mam skurczy, nie mam metalowego posmaku, nic mnie nie kłuje, nie mam rozwarcia i pewnie nie urodzę przez najbliższe 100 lat.

jakbym czytala o sobie!

Dziewczyny, bo nie wiem, co robić. o_O Rano już czułam lekkie skurcze co 10 minut. Teraz od ponad 3 godzin pojawiają się co 5-7 minut ale nie są zbyt bolesne. Czuję je, ale jako stawianie się brzucha, mocne, ale nie jakoś szczególnie bolesne. Mogę podczas nich rozmawiać, śmiać się. Dzwoniłam do położnej środowiskowej i powiedziała, żebym podjechała na izbę, ale ja się waham, bo nie chcę być tam ZA WCZEŚNIE, żeby mnie bez sensu nie położyli... o_O Doradźcie.

Tez masz termin na jutro? Z tym, ze u Ciebie sie cos dzieje... :-( Tzn. dobrze dla Ciebie, ale ja to juz panikuje... Tym bardziej, ze bylam dzis na wizycie i kazali mi przyjsc.... za TYDZIEN!! No chyba ich pogielo! :-( Zero rozwarcia, szyjka wysoko... Masakra!

anisad, poprosze o jakas ciekawa date dla mnie :-) 22.06.2010 A.K.

oj dziewczyny:) super,że baby ma za sobą wszystko:) gratulacje!

my po wizycie położnej...co za ulgaaaaa!!!! co prawda byłam przerażona ściąganiem szwów, bo ja myślałam,że w środku jakoś się ściąga:-D no ale mogę siedzieć normalnie, juuuupiii

Krakowianka - ja bym pojechała na IP tak jak mówiła położna... lepiej za szybko, niż w trakcie akcji porodowej!

Nieźle się baby namęczyła, zuch dziewczyna!

a ja idę na tv a potem spaaać
do jutra, spokojnej nocy dziewczyny!

krakowianko - ja bym pojechała.

Dobrej nocy wszystkim Wam życzę. Bóle biodra i pachwin dopadają, łózko wzywa, obym tylko pozycję do spania znalazła. Dobrych snów!!

pozdrówka dla wszystkich od anawoj. nie ma czasu na bb:-( Michaś marudzi, nie chce spać, a anawoj szyjka zamknęła się za wcześnie i musi brać oxy żeby się otworzyła i wszystko w środku oczyściło...

pozdrówka dla wszystkich od anawoj. nie ma czasu na bb:-( Michaś marudzi, nie chce spać, a anawoj szyjka zamknęła się za wcześnie i musi brać oxy żeby się otworzyła i wszystko w środku oczyściło...

ojej nawet nie wiedzialam ze tak moze sie zdarzyc :-( trzymam kciuki zeby szybko sie wyczyscilo
probowalam doczytac to co przegapilam ale jak zobaczylam ile to stron to sie poddalam ;-)
robilam dzis wszystko zeby mlodego przyspieszyc czyt mylam okna wieszalam zaslony itp zmeczona jestem straszliwie a skurczow ani huhu
nawet wypilam lyzke oleju ale efekt zaden jak narazie a juz minelo jakies 5godzin..ciekawostka..moze jutro sprobuje jeszcze raz
Morgaine a Ty mialas po oleju jakies duze rewolucje biegunkowe czy tylko skurcze? (napewno pisalas ale nie pamietam)
jutro do poloznej wiec jeszcze musze zebrac sily i umyc glowe...
efektywnej nocki zycze wszystkim chcacym :-)

reklama
Krakowianko, wiem, co Czujesz, ja wczoraj byłam w podobnej sytuacji
...z tym, że ja już nie czułam przerw, tylko jeden ciągły skurcz
Qlf chciał jechać, a ja czekałam na coś bardziej....spektakularnego, bardziej bolesnego...też nie chciałam jechać za wcześnie....w końcu przeszło

ale myślę, że mimo wszystko lepiej pojechać za wcześnie

BRAWA I GRATULACJE DLA BABY

Ostatnia edycja:
Do góry