reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Bachucha- ale masz sny, te nasze biedne głowy kiedyś ekspoduja od myslenia o wszystkim i wszystkich...

Lenka- podziwiam decyzje, ja nigdy bym sie na tetre nie zdecydowała...leń jestem

ała dziewczyny normalnie mi brzuch rozsadza. młody tak się wpycha w dół że normalnie zaraz zwariuje.
Ja mam tak codziennie wieczorem, współczuję, koszmar
dobra, umowilam sie do fryca :-D
na kiedy?

Do roboty muszę się zabrać, do roboty, a nic sie nie chce, siedzę, jem i myszkuje...a tu allegro, a tu bb:)

Hej mamuśki :) Może mi też termin wywróżycie bo termin minął wczoraj a dzidziuś dalej nie ma zamiaru wyjść:) :D:D:D

p19u3e3kw28coxq5.png

anisad ja też podaję: A.K.S(mam podwójne nazwisko) :-D 21.07
ducha musimy zamknąć ten biznes, czy Ty czytałaś, ile szykan pod naszym adresem? :wściekła/y: tej się nie podoba data, tej się nie sprawdziło, tamta jeszcze coś...ech...
baby KCIUKASY ZACIŚNIĘTE!
madziarkas zapomniałam wczoraj spytać, jak tam GBS?

mnie też dzisiaj obudził ból brzucha jak @...ale jest taki ciągły, już niejednokrotnie taki miałam...
Ja rodzić też nie rodzę jeszcze, bo po pierwsze: przed szereg się nie będę wychylać (a jest już dużo przeterminowanych ;-)), po drugie: jutro fryzjer, w weekend przyjeżdżają rodzice, siostra i jej narzeczony i będzie to pierwszy weekend od nie pamiętam, kiedy, gdy nie będę leżeć :tak:poza tym chcę się najeść zrobionych przez mamę gołąbków, a po trzecie: dopiero w środę będę mieć wyniki GBS.

dzień dobry laski :-)

trzymam kciuki za baby i wszystkie, które dziś się rozpakują - oby szybko i bezboleśnie, czego i sobie i innym też życzę :-)

anisad ja też poproszę o jakąś przepowiednię, to moja pierwsza :) AS 22.07.2010

Ostatnia edycja:
reklama
laski, brzuch mnie ciagle boli. ciagnie jak na @ caly czas, ale najbardziej to takie kolkowo-dziwne cos z prawej strony, rano bolalo baaardzo, ale po 2 nospach troche przeszlo. teraz znowu boli. fak.

nie, nie moge rodzic, do jasnej, mam nadzieje, ze to jakies dziwne kolki!!!

Do góry