reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Marma, Ty się już szykuj na 12 kwietnia :-)
Super idealnie mi pasuje

Petinka nie mów hop bo nie wiadomo kiedy tą cholerną dyrekcyjną zamkną. Jeszcze wszystko może się zdarzyć :p

Jak mi się chce spać. Musze jeszcze przeczekać godzinę aż tego małego trolla będę mogła położyć bo inaczej szans nie ma...

reklama
Hej

ale sie ucieszyłam nowinką o Baby - niech już dziewczyna ma to za sobą, pewnie do wieczorka już bedzie Adrianek outside, o ile nie szybciej:-)

ja z rana musiałam troche popłakać, ponarzekać (na męża of korse), teraz wstawiłam poście; do prania i mi troche lepiej, zaraz jeszcze kawką poprawie....ehh...

troszke mnie podbrzusze pobolewa, tak 1/4 intensywności mojej @ (kiedy to było):confused:, ale to raczej pikuś. Najgorsze są u mnie wieczory, jakiś takie spięcia, mam wrażenie jakby mi mała na odbyt albo nie wiem co jeszcze zeszła i ani zgiąć sie ani schylić, normalnie jakies usztywnienie bolesne

a z tymi mdłosciami i zgagą Emi - to cos faktycznie w tym jest, bo ja jak zgage miałam ostatnio gdzieś w 4 m-cu to od paru dni normalnie powrót i mdłości z rana - normalnie jak na początku ciaży, ....tyle że nie wiadomo jak długo to moze trwać. Pewnie do porodu;-):-D

madziarkas - gratuluje wizyty , i męza w domku;-), widze że mamy podobne wytyczne, ty masz termin dzień przede mną i ostatecznie masz sie stawić dzień przede mną w szpitalu (6 dni po- u mnie to akutra po świętach 1szy dzień). ja jeszcze 3dni przed terminem na usg i ktg do szpitala..rodzimy razem??:-D

oł szit - poszłam na siku, a tam na wkładce, coś ....jakby fragment tego czopu o którym pisałyście, łojoj - pan dr mówił wczoraj że moge troche plamić ale chyba chodziło mu tylko o wczorajszy dzień, bo coś tam miałąm na wkładce...ale TO, To jest jakieś takie gęste podejrzanie. Spoko, wiem przecież że po odejsciu czopa jeszcze można długo łazić...no nie:laugh2: luzik

miłego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
anisad, sorki ale już pisałam, że w ciązy to sie nie sprawdzam jako wrożka, zakłocenia na linii wywołane przez Groszka :tak:.

Ale Ty mi możesz przepowiedzieć 17.07.2010 A.S.

mitaginka, tak, zdecydowanie rzucamy czarną magię!!! :tak:

ja też mam bóle jak na @
nie przejmuj się aenye, to już wszystko nic nie znaczy!!!
mnie wszystko boli od 36tego tc albo i wcześniej i co??
małż zaraz do pracy wychodzi, wróci 21.30 więc też nie rodzę... i sie nie martwię bo mimo, że jak chodzę to mam wrażenie że mi wypadnie, to i tak wiem że to TYLKO WRAŻENIE I DUPA ZBITA!!

moim zdaniem bóle jak na @ niewiele znaczą..
ja miałam od początku- najpierw jako oznaka zagrażającego poronienia, potem od 15tc znów, zresztą pewnie pamiętacie...
dlatego nieszczególnie mnie one wzruszają :-D

no mitaginko a ja je mam od wczoraj czy przedwczoraj. wcześniej miałam jakieś inne skurcze, których ktg nie widziało. to może u mnie na @ coś oznaczają jednak ?:-D
kładę Młodego spać w południe i zabieram się za porzadek w szafach:-)
ja już zauważyłam, 2 dni zamulam i potem 2 dni energia i coś robię.
a mdłości też mam
to jakoś falami na nas idzie, i g****uzik to oznacza!!!

zaraz mnie krew zaleje caly czas mi chorobowe wyplacali a teraz przyszla odmowa i uzasadnienie samymi artykulami napisane i skad mam wiedziec dlaczego jeszcze bede musiala jechac tam pieknie

no mitaginko a ja je mam od wczoraj czy przedwczoraj. wcześniej miałam jakieś inne skurcze, których ktg nie widziało. to może u mnie na @ coś oznaczają jednak ?:-D
kładę Młodego spać w południe i zabieram się za porzadek w szafach:-)
ja już zauważyłam, 2 dni zamulam i potem 2 dni energia i coś robię.
a mdłości też mam
to jakoś falami na nas idzie, i g****uzik to oznacza!!!

może jak nas fala złapie to wszystkie popłyniemy - tylko kto będzie donosił na forum nowiny:-D

reklama
jankesowa, a zakład pracy Ci wypłaca, czy zus?

aenye- Ty nie możesz dziś rodzić, bo dopiero anisad wywróżyła że obie rodzimy 11. A jak Ty pójdziesz, to jeszcze mnie weźmie... a ja dziś nie mogę i już.

Do góry