reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Bachucha- ale masz sny, te nasze biedne głowy kiedyś ekspoduja od myslenia o wszystkim i wszystkich...

Lenka- podziwiam decyzje, ja nigdy bym sie na tetre nie zdecydowała...leń jestem

ała dziewczyny normalnie mi brzuch rozsadza. młody tak się wpycha w dół że normalnie zaraz zwariuje.
Ja mam tak codziennie wieczorem, współczuję, koszmar
dobra, umowilam sie do fryca :-D
na kiedy?

Do roboty muszę się zabrać, do roboty, a nic sie nie chce, siedzę, jem i myszkuje...a tu allegro, a tu bb:)

Hej mamuśki :) Może mi też termin wywróżycie bo termin minął wczoraj a dzidziuś dalej nie ma zamiaru wyjść:) :D:D:D

p19u3e3kw28coxq5.png

anisad ja też podaję: A.K.S(mam podwójne nazwisko) :-D 21.07
ducha musimy zamknąć ten biznes, czy Ty czytałaś, ile szykan pod naszym adresem? :wściekła/y: tej się nie podoba data, tej się nie sprawdziło, tamta jeszcze coś...ech...
baby KCIUKASY ZACIŚNIĘTE!
madziarkas zapomniałam wczoraj spytać, jak tam GBS?

mnie też dzisiaj obudził ból brzucha jak @...ale jest taki ciągły, już niejednokrotnie taki miałam...
Ja rodzić też nie rodzę jeszcze, bo po pierwsze: przed szereg się nie będę wychylać (a jest już dużo przeterminowanych ;-)), po drugie: jutro fryzjer, w weekend przyjeżdżają rodzice, siostra i jej narzeczony i będzie to pierwszy weekend od nie pamiętam, kiedy, gdy nie będę leżeć :tak:poza tym chcę się najeść zrobionych przez mamę gołąbków, a po trzecie: dopiero w środę będę mieć wyniki GBS.

dzień dobry laski :-)

trzymam kciuki za baby i wszystkie, które dziś się rozpakują - oby szybko i bezboleśnie, czego i sobie i innym też życzę :-)

anisad ja też poproszę o jakąś przepowiednię, to moja pierwsza :) AS 22.07.2010

Ostatnia edycja:
reklama
laski, brzuch mnie ciagle boli. ciagnie jak na @ caly czas, ale najbardziej to takie kolkowo-dziwne cos z prawej strony, rano bolalo baaardzo, ale po 2 nospach troche przeszlo. teraz znowu boli. fak.

nie, nie moge rodzic, do jasnej, mam nadzieje, ze to jakies dziwne kolki!!!

Do góry